Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Gran nivell al campionat de Catalunya Infantil

Es va disputar a Igualada en categories sots-13 i sots-17.

 

Aquest passat cap de setmana, les instal•lacions del Igualada Squash va acollir el campionat de Catalunya en categoria de menys de 13 anys i de menys de 17 anys, amb més de 40 inscrits.

En la categoria Sots-13, el quadre femení va ser per la jugadora del Club Ciudad Diagonal Selena Georgiev, en derrotar a la barcelonina Sofia Mateos en la final i en el quadre masculí el guanyador va ser Pablo Dolz del CN Sant Andreu en derrotar en una emocionant final per 3 jocs a 2 a Pol Rami del Nick Esports. En tercera posició va quedar l’igualadí Nacho Fajardo.

En la categoria Sots-17, el quadre femení va ser per la jugadora Maria Pajares del Malibu Esportiu de Sabadell en derrotar a Alexandra Georgiev del Club Ciudad Diagonal en la final. En tercera posició va quedar l’ igualadina Mar Aguirre, i en el quadre masculí el guanyador va ser Edmon Lopez del Can Melich Clb de Sant Just Desvern en derrotar a Nilo Vidal del Club Euro Sport de Salou en al final. En tercera posició va quedar l’ igualadí Joan Arnau Pallejà.