Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Ivan Flores i Nuri Sanz campions al Open Esquaix Marconi de Terrassa

Les instal·lacions del Club Esquaix Marconi de Terrassa, va acollir l’últim campionat, abans de l’estiu, de la Federació, amb més de 50 inscrits, dividits en vàries categories.

En la categoria Open Masculina, el guanyador va ser Ivan Flores del Malibú Esportiu, i en segon lloc va quedar Dani Pascual del CN Sant Andreu. En semifinals varen derrotar, respectivament, a Pipo Molina del Esquaix Blanes i Dani Quian del Nick Esports. La fase de consolació va ser per Àlex Gesti del CN Sabadell que va derrotar en la final a Alex Luque del club Triops de Banyoles.

En la categoria Open Femenina, la lligueta va ser guanyada per la local Núria Sanz, segona va quedar Amparo Durà del Casagemes Badalona i tercera Cynthia Servellon del club Triops.

En la categoria veterans, la de més 35 anys va ser pel local Sergi Anarte, segon Joaquim Martínez del Nick Esports i tercer el local Jordi Hernàndez i la de més 45 anys, el guanyador va ser el local Xavi Hita, segon Jose Martínez del CN Sant Andreu i el campió de consolació va ser el barceloní Jesus Castan.

Per últim, la categoria infantil, la sots-13 va ser pel Nacho Fajardo del Igualada Esquaix, segon va quedar el local Noel Hita i tercer Oscar Pozo del Malibu Esportiu, i la sots-17 va ser per Yifan Xue del club Triops, segon Alex Milesi del Can Melich Club i tercer Javi Fajardo del Igualada Esquaix