Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Gran èxit al playoff de la lliga catalana

Es va disputar al Esquaix Marconi de Terrassa.

 

 

Aquest cap de setmana, es van disputar en Club Esportiu Esquaix Marconi de Terrassa els play-off d’esquaix i soft-ràquet, concloent així una temporada 2012-2013 d’aquesta gran competició.

Els play-off es va començar a disputar el divendres dia 5 amb les semifinals d’esquaix de la 2a i 3a categoria.

En la tercera categoria d’esquaix, es va classificar per a la final el CN SANT ANDREU “C” després de derrotar al NICK ESPORTS “C” per un resultat de 3/1, mentre que l’altra semifinal la van disputar el MALIBÚ ESPORTIU “C” i l’equip del SAF UAB i aquest últim es va classificar per a la final per un resultat d’1/3.

En la segona categoria d’esquaix, es va classificar per a la final el METASPORTS després de derrotar al CN SANT ANDREU “B” per un resultat de 3/1, l’altra semifinal la van disputar el MALIBÚ ESPORTIU “B” i el ESPORTIU ROCAFORT “A” , en aquesta es va imposar el MALIBÚ, encara que l’eliminatòria es va empatar a 2-2, el resultat es va decidir pel major número de jocs aconseguits, que van anar de 8-6 per l’equip de Sabadell.

La segona jornada va començar el dissabte al matí amb el debut de l’esquaix femení. D’una banda el CN SABADELL i el CASAGEMES BADALONA van disputar una semifinal imposant-se el CN SABADELL per un 2-1 i l’altra la van disputar l’equip del GENT D’OR i el CT SABADELL, guanyant est últim per un resultat de 1/2.

Una vegada acabada aquesta eliminatòria, es va disputar la final directa d’esquaix en la categoria de veterans, entre els equips del SAF UAB i el CN SANT ANDREU, aquest últim es va imposar en la final per un resultat d’1/2 , guanyant així el títol en la categoria de veterans.

Finalitzada aquesta final, es van disputar les semifinals de soft-ràquet, d’una banda s’enfrontaven l’equip local l’ESQUAIX MARCONI i l’ESPORTIU ROCAFORT, aquest últim es va imposar als de Terrassa per un resultat de l’1/2 i l’altra semifinal la van disputar el DIR CAMPUS i el MALIBÚ ESPORTIU, classificant-se per a la final el MALIBÚ per un resultat de 0-3.

Conclosa la jornada matinal, es va passar a la sessió de tarda, on van inaugurar la sessió les fèmines que van disputar la final entre els equips del CN SABADELL i el CT SABADELL. Després es van disputar la final de la tercera categoria d’Esquaix, on el CN SANT ANDREU “C” es va imposar en la final al SAF UAB per un resultat de 3-1, aquests dos equips a més van aconseguir l’ascens a les segona categoria. El tercer classificat va ser el NICK ESPORTS “C” i quart el MALIBÚ ESPORTIU “C”.

Una vegada conclosa la tercera categoria, es va disputar la final de la segona categoria i que, a més, tenia doble premi, ja que el guanyador d’aquest enfrontament aconseguiria l’ascens a la primera categoria, grans partits amb remuntades increïbles i un joc molt intens. Aquesta final la van disputar el MALIBÚ ESPORTIU “B” i el METASPORTS, va guanyar el primer per un 3-1, en la tercera posició va quedar el CN ST ANDREU “B” i el quart classificat va ser l’ESPORTIU ROCAFORT.

Finalment es va disputar les final de Soft-ràquet entre el MALIBÚ i el ROCAFORT, una final increïble ja que després de l’empat a una victòria entre tots dos equips, els dos jugadors número 2 de cada equip es decidien el títol, així que en un emocionant partit, que es va decidir en el tercer joc i després d’un gran desgast físic per tots dos jugadors, Jesús Montero es va imposar a Santi Altarriba donant la victòria a l’ESPORTIU ROCAFORT. Tercer classificat va ser l’Esquaix Marconi i quart el DIR CAMPUS.