Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Flores i Latorre campions de Catalunya 2013

Varen derrotar a Sàlvia i Rius en la final.

 

Aquest passat cap de setmana, les instal•lacions del Club Tenis Sabadell va acollir el campionat de Catalunya Absolut en categoria masculina i femenina, patrocinat per Hierros y Montajes Sl i com a col•laboradors el mateix club i la marca Dunlop, amb més de 90 inscrits.

Sota la direcció de Nasi Herms i Xavi Silvestre, el campionat va començar Dijous al vespre, amb la disputa de les prèvies del campionat, i seguint a primera hora de la tarda de Divendres, sense cap sorpresa a recalcar, i amb els millors jugadors del quadre masculí entrant al quadre final.

A partir de les 19:30h de Divendres varen començar la primera ronda del quadre masculí, amb els favorits com a clars guanyadors, i amb partits molt igualats, com el jugat entre Jordi Navines del Gimnas Punt Groc i Marc Gutierrez del CN Sant Andreu, amb victòria pel primer per 3 jocs a 2.

Dissabte al matí es varen disputar els vuitens de finals i les primeres rondes femenines. Destaquem el gran partit entre Bernat Jaume del Igualada Squash i Richard Williams del Squash Blanes amb victoria del primer per 3 jocs a 1.

Per la tarda els quarts de finals, del quadre masculí i femení, destacant la gran victòria de Dani Pascual del CN Sant Andreu per 3 jocs a 0 amb parcial molts ajustats davant Bernat Jaume, o l’accès a semifinals de dues jugadores de nivell però sense rànquing, Maribel Calabozo del Nick Esports i Marta Cirera del CN Sabadell.

Al vespres, les semifinals en joc de les dues categories. En categoria femenina, les dues favorites, Marta Latorre del CN Lleida i la tarragonina (que viu a Anglaterra), Rosa Rius van guanyar amb comoditat els seus partits davant Maribel Calabozo i Marta Cirera. En categoria masculina, Oriol Salvia del Can Melich Club va derrotar per 3 jocs a 0 amb parcials molt ajustat al jove Iker Pajares del Malibu Esportiu i Ivan Flores del Malibu Esportiu va derrotar amb més claredat a Dani Pascual del CN Sant Andreu.

Diumenge al matí es varen disputar totes les finals. En consolacions, els guanyadors varen ser Enric Creus del Malibu i la local Rosa Maria Bella en la de prèvies i Josep Molina del Squash Blanes i Celine Vallee del Esportiu Rocafort en la de quadre.

En la final femenina, la guanyador va ser Marta Latorre del CN Lleida en una emocionant final davant Rosa Rius, que no es va decidir fins l’últim joc, amb un 3 jocs a 2 amb 11 a 9 en l’últim.

Seguidament, la gran final, on Ivan Flores del Malibu Esportiu va aconseguir per primera vegada el campionat de Catalunya després de derrotar per 3 jocs a 1 a Oriol Salvia del Can Melich Club ,13 vegades campió de Catalunya, per 3 jocs a 1, en una gran final.