Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

SOFT-RÀQUET. Victor Montserrat i Sara Garcia campions d’Espanya

Jaume Puig i Ricard Llavinés campions en veterans.

 

El passat cap de setmana, el Club Natació Sant Andreu va acollir el campionat d’Espanya individual de Soft-ràquet, en categoria masculina, femenina i veterans. Més de 60 inscrits van disputar-se aquest prestigiós campionat.

En categoria masculina, el guanyador va ser Victor Montserrat del Arsenal de Barcelona en derrotar al local Dani Pascual en un dur partit per 2 jocs a 0. En semifinals, varen derrotar a Nilo Vidal del Euro Sport de Salou i el local Jesus Pablos. La fase de consolació va ser pel local David Alcalde.

En categoria femenina, la guanyador va ser Sara Garcia del Euro Sport en derrotar a Elena Mateu del Bonasport de Barcelona en la final. La fase de consolació va ser per Maribel Calabozo del Nick Esports de Barcelona.

En la categoria veterans, en la de més de 45 anys el guanyador va ser Jaume Puig del Arsenal en derrotar a Jesus Montero del Esportiu Rocafort de Barcelona i en la de més de 55 anys el guanyador va ser el local Ricard Llavinés en derrotar al seu company de club Miguel Angel Paul en la final.