Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Gran nivell als Opens d’Esquaix i Soft-ràquet a Banyoles

Es va disputar a Banyoles amb més de 50 participants.

 

Durant els dies 28 i 29 de juny al club Triops Banyoles s’ha celebrat el cinquè open d’esquaix “Tecnifibre Automatismes JIMM” i el sisè open “MANFER” de soft-ràquet amb més de 40 participants de tota Catalunya.

A la categoria femenina de soft-ràquet la guanyadora ha estat Mercedes Möller de Can Melich Club, segona Pili Martín de CN Sant Andreu, tercera Cinthya Servellón de Triops Banyoles i quarta classificada Núria Brunso de Triops Banyoles.

En categoria veterans +55 el nostre patrocinador “MANFER” Manel Fernández ha estat el guanyador, segon Ramón López i tercer Carlos Belart.

A la categoria absoluta gran partit de semifinals entre Arnau Farré (Malibú Esportiu) i el favorit Jordi Mitjà (Can Melich Club) amb victòria ajustada del segon per 2/1. A la final Mitjà s’imposava clarament a David Cornudella de CN Sant Andreu. El quadre de consolació se l’ha endut Jose Lorenzo del Geieg davant de Javi Fuentes del Metasports per un 2/1 16-14 al tercer joc.

Pel que respecte a l’esquaix i començant per les noies, Maribel Calabozo ha imposat el seu joc i experiència per proclamar-se campiona sense cedir cap joc. La jugadora local Cinthya Servellón ha mostrat una important progressió imposant-se a Raquel Folch del Gent d´Or de Valls (tercera classificada), a Pili Martín (quarta classificada) i a la jugadora novell Marta Sáez del Triops Banyoles.

En categoria masculina el guanyador ha estat David Febrer del Nick Esports que malgrat el dur quadre que ha tingut ha derrotat a vuitens de final a Edu Abella del CN Sant Andreu 3/2, a quarts a Toni López del CNSant Andreu 3/1, a semifinals al jugador local Àlex Luque 3/0 i a la gran final al gironí del Punt Groc Marc Anglada per 3/0. En consolació Eduard Abella s’ha imposat al seu company David Cornudella per 3/0.

Èxit organitzatiu i de participació i especial agraïment a jugadors, patrocinadors (Tecnifibre, Manfer, Automatismes JIMM, Haribo, Fruitera Jeroni i Podium Banyoles) i responsables del club.