Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Èxit dels catalans al Campionat d’Espanya de veterans

Les instal·lacions del Tipi Park Sports de Santa Cristina d’Aro van acollir els passats dies 26 i 27 de Maig l’edició del 2023 del campionat d’Espanya de veterans d’esquaix, amb una nombrosa presència de jugadors i jugadores representants de la Federació Catalana a les diferents categories en disputa.

A la categoria +35 masculina victòria clara pel canari Pedro Espeleta. Espeleta es va endur el títol sense cedir un sol joc en tot el torneig, imposant-se al partit decisiu davant el valencià Dani Miralles amb parcials d’11/4, 11/6 i 11/1. La tercera posició al podi la va ocupar el portuguès afincat a València Telmo Ildefonso.

A la categoria +40 masculina victòria per l’argentí afincat a València Guillermo Pedernera. Pedernera es va imposar a la final al jugador del Club tennis Sabadell Santi Grau per 3 jocs a 1, amb parcials de 8/11, 11/4, 11/1 i 11/7. Tercera posició per David Guzmán (C.N. Sabadell), mentre que Pere Ortiz (GEiEG) va finalitzar a la 5ª plaça.

A la categoria +45 el favorit, l’irlandès afincat a Fuengirola Neill MacCarron va fer bons els pronòstics i es va endur un cop més el títol, derrotant a la final al canari javier Gonzálvez per 3 a 0, amb parcials d’11/3, 11/6 i 11/5. Tercera posició pel local Xavi Blasco i quarta per Edu Nadal (Esquaix Marconi Terrassa). Jordi Puig (GEiEG) va finalitzar a la sisena posició, mentre que Tomàs Brea (GEiEG) va finalitzar 8è i Raul Ruiz (CEAC Castellet) novè.

A la categoria +50 masculina victòria pel terrassenc Seti Herrero (Esquaix Marconi), al superar a la final al seu company de Club Nasi Herms per 3 jocs a 1, amb parcials de 8/11, 11/6, 11/1 i 11/2. Tercera posició final pel basc Aitor Yanguas i quarta per Jordi Navines (Gestsquash Andorra). Santi Bos (Anyós Andorra) va finalitzar a la sisena plaça, Pedro Martínez (Metasports Polinya) va ser el setè mentre que Jaume Solanas (Bonasport) va finalitzar a la vuitena posició.

A la categoria +55 masculina victòria per Nasi Herms al derrotar a la final a David Febrer (C.N. Sant Andreu) per 3 jocs a 1, amb parcials de 9/11, 11/5, 11/8 i 11/9. Tercera posició pel valencià Esteban Villalba a l’imposar-se al partit pel bronze a Kim Muntané (Squash Cardedeu) per 3 jocs a 0. David Cornudella (C.N.Sant Andreu) va finalitzar setè, Emili Burgués (SAF UAB) vuitè, Pep Massó (GEiEG) novè, Carles Bover (CEAC) desè i Paco Espinosa (Tipi Park) 11è.

A la categoria +60 el neozelandès afincat a Catalunya, Tony Griffin (Squash Project) va derrotar a la final a Lluis Suárez (Anyós Andorra) per 3 jocs a 1, amb parcials de 6/11, 11/9, 11/4 i 12/10. Andrés Saavedra (Triops) va finalitzar quart al caure davant el càntabre José Luis Orizaola al partit pel tercer lloc. Pep Massó va finalitzar a la 5ª posició, mentre que Omar Rizk (Tipi Park) va ser el 7è, Francesc Servós (SAF UAB) el 8è i Manfred Hasenbein (Tipi Park) el 9è.

Finalment a la categoria femenina apassionant final entre Maria Balló (Indep.) i Maribel Calabozo (C.N.Sant Andreu). Balló es va imposar per 3 jocs a 2, amb parcials d’11/7, 12/10, 5/11, 8/11 i 13/11. Tercera posició final per la mallorquina Rocío Nigorra.

Resultats:

https://rankedin.com/en/tournament/23713/campeonato-de-espana-de-veteranos/