Nilo Vidal s’imposa a Pamplona

Els passats dies 11 al 14 de Maig la Ciutat Esportiva Amaya de Pamplona va acollir el I Campionat Nacional Txapelketeka, prova puntuable pel circuit de la RFES, amb la presència de varis representants de la Federació Catalana. El campió del torneig va ser Nilo Vidal (Eurosport La Pineda / BGS, PSA 193). Vidal es va desfer a les semifinals del també català Pablo Dolz (C.N. Sant Andreu / BGS, PSA 331) per 3 jocs a 1, i a la final del jugador de Santa Susanna Hugo Lafuente (Squash Malgrat / BGS) per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/5, 11/5 i 11/3. Lafuente s’havia endut les semifinals davant Nacho Fajardo (Can Busqué Igualada) per un ajustat 3 a 2. Dolz es va endur el partit pel tercer lloc a l’imposar-se a Fajardo per 3 jocs a 2.

A la categoria femenina, sense presència catalana, la basca Irune Peinado es va endur el títol al superar al partit decisiu a la local Rosa Andrés per un ajustat 3 a 2.