Victòria per Edmon López al I Open Ciutat de Banyoles

Els passats dies 9 i 10 de Juny les instal·lacions del Gimnàs Triops de Banyoles van acollir el I Open Cioutat de Banyoles, PSA Satèlit, prova puntuable pel circuit professional PSA amb 1000$ de dotació econòmica, i la participació de varis jugadors de diferents països.

El cap de sèrie 1 del torneig Edmon López (Club Tennis Sabadell, PSA 127) es va endur el títol després d’imposar-se a les semifinals al francès Paul González (PSA 263) per 3 jocs a 1. A la final López va derrotar al galleg Pascal Gómez (PSA 240) de forma clara, amb parcials d’11/2, 11/2 i 11/5. Hugo Lafuente (Squash Malgrat / BGS) va finalitzar a la tercera plaça.

Paral·lelament al torneig internacional es va celebrar un Oopen de 3ª categoria puntuable pel rànking català on el jugador local Achraf Mghar es va imposar a la final a Rubén Berdomàs (SAF UAB) per un ajustat 3 a 2, remuntant un 0 a 2 per acabar guanyant el torneig amb parcials de 7/11, 5/11, 11/5, 11/5 i 12/10. La tercera posició se la va endur David Cornudella (C.N.Sant Andreu) al derrotar al partit pel tercer lloc a Màrius Tarrés (SAF UAB) per 3 jocs a 0.