Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Èxit de participació de la 2ª Prova Infantil i Veterans al Triops de Banyoles

Open Infanti i veterans triops

Durant els dies 27 i 28 de Març el club Triops de Banyoles ha acollit una nova prova del circuit infantil i veterans que forma part del circuit nacional d´esquaix que organitza la Federació Catalana d´Esquaix. Més de 50 participants de tota Catalunya dividits en 5 categories :
– Sots13 masculí : el guanyador va ser el jugador de l´Esquaix Lloret Hugo Lafuente que va derrotar en quatre ajustats jocs al jugador local Pol Salvador. S´havien desfet en semifinals de Martí Bahí del Triops amb claredat i del jugador del CNSant Andreu Roger Ortega en un igualadíssim partit a cinc jocs.
– Sots17 femení : la guanyadora va ser una de les jugadores amb més projecció del Triops, la Maria Jutglar que va derrotar contundentment a la final a una combativa Delfina Maillo. En semifinals s´havien desfet amb dificultats de la jugadora del Bonasport Kary Terlevich (3/1) i de la tercera classificada final, Anna Ferrer (3/2).
– Sots17 masculí : clar domini dels jugadors del Club de Tennis Sabadell Ferran Vilalta i del Marconi de Terrassa Noel Hita que van arribar a la final sense perdre un sol joc. Trepidant partit a cinc jocs amb un Ferran dominador però un Noel enormement lluitador i entregat que va saber remontar en moments delicats i acabar desquiciant a un Ferran amb clars signes de millora en el seu joc. Al final 3/2 per Noel en un partit d´infart.
– Veterans+35 : cap sorpresa amb un clar dominador, el jugador de l´Esquaix Lloret Ramón Lafuente que va aconseguir la victòria sense cedir un sol joc i va derrotar contundentment a la final al jugador local Àlex Luque que malgrat córrer de valent no va aconseguir emportar-se ni un sol joc. A les semifinals es van desfer sense problemes de dos jugadors del GEiEG, Jose Lorenzo i Joan Torelló. El quadre de consolació se´l va emportar el local Joan Puig després de derrotar a la final al reaparegut jugador del Punt Groc de Girona Narcís Guirado.
– Veterans+45 : el guió va seguir el previst amb els jugadors gironins Manel Coronel i Francesc Esteve arribant a la final després de desfer-se en dos partits molt macos de David Cornudella del CNSant Andreu i del també reaparegut Ferran Vilalta del CTennis Sabadell. Gran final de bon nivell i molta emoció entre dos jugadors que es coneixen a la perfecció, aquesta vegada la victòria va caure en quatre ajustadíssims jocs del cantó de Francesc Esteve del GEiEG que es mostrava eufòric. El quadre de consolació va ser per Xavi Hita de l´Esquaix Marconi després de derrotar Emili Burgués del Dir de Barcelona.
Un gran cap de setmana amb molts jugadors de totes les edats, molt públic fóra de les pistes i un grandíssim ambient d´esquaix. Donar l´enhorabona a tots els jugadors, familiars, públic assistent, responsables del club i la secció així com els patrocinadors Dunlop. Fruiteria Jeroni, Haribo, Panini, Masterfarm i a la Federació Catalana.