Light

Dark

Auto

Light

Domini del local Dani Quian a la 2ª prova del circuit de 2ª Categoria celebrada al Nick Spa&Sport

Open-2ª-Categoria-Nick

Aquest passat cap de setmana es va disputar la 2ª prova del circuit de 2ª Categoria d´Esquaix a les instal.lacions del Nick Spa&Sport de Barcelona, amb la victòria inapel.lable, sense cedir un sòl joc ,del jugador local , Dani Quian, qui es va imposar a la final a Eric Zabalbeascoa , del Club Tennis Sabadell.
Prèviament el Dani , s´havia desfet a semifinals de Carlos Garfella de l´Esportiu Rocafort i de Pol Tramuns del Nick Spa&Sport , a quarts.
Partit molt dur de l´Eric a semifinals , davant un combatiu Enric Creus, del Malibú , al qui va derrotar per 3 jocs a 2.
Cal destacar que la consolació va ser per la jugadora del CN Lleida, Marta Latorre, actual campiona de Catalunya.
Jesús Castán (3/2) , Ricard Martínez (3/0) , i Pol Rami (3/0) i Yfan Xue (w.o), van ser els seus rivals.