Nilo Vidal i Nacho Fajardo Campions d´Espanya d´Esquaix sots 17 i sots 13 respectivament

Camp.Espanya sots 13-17 Pontevedra

Aquest passat diemenge 22 de Març a Pontevedra , el jugador de l´Eurospot de Salou, Nilo Vidal,es va proclamar Campìó d´Espanya d´Esquaix sots 17, al derrotar a la final al galleg Pablo Quintana per 3 jocs a 0.
Una hora abans,Nacho Fajardo, de l´Esquaix Igualada, guanyava el campionat d´Espanya sots 13, al derrotar a la final al murcià Adrián Gracia per 3 jocs a 1.
Fa dos anys, i també a Pontevedra, els dos jugadors van guanyar el campionat d´Espanya, però de les categories sots 11 i sots 15, així doncs, repeteixen l´èxit de fa dos anys.
Cal destacar el tercer lloc de la Noa Romero , del CN Sant Andreu, a la categoria sots 13 femenina, així com el quart lloc del Pol Marín del Club Ciudad Diagonal, a la categoria sots 17 masculina, una llàstima , perque unes molèsties a les lumbars li van impedir a semifinals derrotar al seu oponent, impedint una final plenament catalana. Diumenge no va poder disputar el tercer i quart lloc.
Molt meritòria setena plaça del Cristian Romero del CN Sant Andreu, l´unic capaç de guanyar un joc al Nilo Vidal a tot el torneig.
Maria Pajares (Malibú Esportiu) novena i Selena Georgiev (CCDiagonal) desena a la categoria sots 17 femenina.
Phillip Georgiev , setè, Joan Serna , quinzè i Bernat Serna , dinovè. tots ells del CC Diagonal, a la categoria sots 13 masculina, completen la participació catalana a terres gallegues.
Queda completat el quadre de campions d´Espanya d´enguany a les categories inferiors, amb 4 títols dels 10 possibles pels jugadors de la Federació Catalana.