Jordi Mitjà , Rosiane Sanches, Ramón Marzo i Joan Manchó Campions de “El Pirata” de Soft-Ràquet

open el pirata 2015 soft-ràquet

El passats dies 27 i 28 de Març es va celebrar a les instal.lacions del Club Euro Sport el IV OPEN “EL PIRATA” DE SOFTRAQUET.

El jugador de Can Mèlich Jordi Mitjà es va imposar a la final absoluta a Jesús Pablos del CN Sant Andreu en un igualat partit amb un resultat de 2 a 1 final pel Jordi. A semifinals havíen guanyat a Xavi Segura i a Óscar Pérez respectivament.
A la consolació el jugador local Lluís Pinto va resultar campió al derrotar al també jugador local Dan Vega .
A la categoria femenina la jugadora local Rosiane Sanches es va imposar a Mercedes Möller de Can Mèlich, per 2 sets a 0.
A la categoria +45 Joan Manchó de l´Eurosport va resultar el campió. A la de +55 la victòria va ser pel Ramon Marzo del Tennis Park de Tarragona.
Finalitza un any més l´Open Pirata de Softràquet amb 260€ de premis en metàlic i més de 1500€ en material del Club y dels sponsors com Embutits Bundó, Aquum Wellness, Celler Batea, i per descomptat del Restaurant El Pirata.