Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

El Malibú Esportiu manté el liderat a la Lliga Nacional d’esquaix

clas lliga 2017

El passat dissabte 11 de Març les instal·lacions del Nick Spa & Sports de Barcelona van acollir la 7ª i 8ª Jornades de la LLiga Nacional d’esquaix de primera categoria.

A la jornada pel matí, la setena, partits destacats entre els números 1 del Malibú Esportiu, Iker Pajres (PSA,71) i de l’Esquaix Igualada, Alex Noakes (PSA, 158), amb victòria clara pel de Sabadell per 3 jocs a 0. També cal destacar la victòria del número 1 del C.N.Sant Andreu Edmon López (PSA, 108) davant el galleg del Triops de Banyoles, Víctor Reguera (PSA, 442), també per 3 jocs a 0. L’unic punt que va cedir el líder, Malibú Esportiu, va ser pel matí, on Joel Jaume, num.3 de l’Igualada es va imposar a Oriol Mestre per un ajustat 3 jocs a 2.

Ja a la tarda, la jornada 8ena, cal destacar la victòria d’Edmon López davant Richard Williams, num 1 del Club Tennis Sabadell per 3 jocs a 1. També cal destacar la victoria d’Alex Noakes davant Víctor Reguera per 3 jocs a 0.

Les dues darreres jornades abans dels playoffs es jugaran al Triops de Banyoles, el proper dia 6 Maig. Dos equips, Triops i Igualada es jugaran la darrera plaça per entrar als playoffs , mentre que la primera plaça (Malibú) i el descens (Nick) semblen decidits.

Resultats:

7ª jornada

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8º jornada