Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Bona actuació dels catalans a l’Spanish Masters de Santiago

Spanish Masters 2017

Els passats dies 10, 11 i 12 de Setembre l’Squash Santiago va acollir una nova edició de l’Spanish Masters, amb la participació de 5 representants catalans, 4 a la categoria masculina i 1 a la femenina.

A la categoria +45 femenina la jugadora del Nick Spa & Sports de Barcelona, Maribel Calabozo, va finalitzar a la cinquena posició, després de les victòries davant la txeca R.Nejtkova per 3 a 1, la gallega M.Sánchez per 3 a 0 i la francesa M.Huertas també per 3 a 0, i derrotes davant l’anglesa A.Goy per 3 a 0 i l’italiana C.Di Sacco per 3 a 2.

A la categoria +50 masculina el també jugador del Nick Spa & Sports, David Febrer, va finalitzar a la cinquena posició, després d’aconseguir 3 victòries i una sola derrota, davant el portuguès C.Mendes per un ajustat 3 a 1. Les victòries davant l’alemany T.Porath, el portuguès J.Aguiar i el local J.Aboal, les dues primeres per 3 a 0 i la darrera per 3 a 1.

A la categoria +55  masculina, José Manuel Flores (SAF UAB) va finalitzar a la novena plaça, amb derrotes davant l’anglès S.Edmonsson per 3 a 1 i el portugués A.Quintas per 3 a 0, i victòries davant l’andalús P.Ríos i l’italià A.Pavesi.

Bona actuació del tarragoní Josep Mª Massa a la categoria +60 masculina, finalitzant a la sisena posició, amb victòries davant el portuguès J.Soares per 3 a 1 i l’anglès R.Mosley per 3 a 0, i derrotes davant els anglesos Van Talligan, Walton i Moran per 3 a 0. A la mateixa categoria el jugador del Nat’s de San Fruitós de Bages, Toni Reillo va finalitzar novè, després de caure davant els anglesos S.Hardy i S.Morrall, per 3 a 0 i 3 a 1 respectivament.

Resultats:

http://www.europeansquash.com/sport/tournament.aspx?id=E2B54E4B-1EA1-4250-9EE4-9D8A64D98DAC