Marc Altarriba i Nacho Fajardo s’imposen al Campionat de Catalunya sots 11/15 Mixte

Campionat de Catalunya sots 11 15 Mixte 2017

El passat dissabte 28 de Març es va disputar a les magnífiques instal·lacions del Mèlich SportsClub de Sant Just Desvern, els Campionats de Catalunya d’esquaix sots 11 i sots 15 mixte. Els millors jugadors i jugadores d’aquestes categories van participar a la primera edició d’aquest torneig, on els favorits es van acabar imposant.

A la categoria sots 11 l’actual Campió d’Espanya masculí Marc Altarriba (Malibú Esportiu de Sabadell), va aconseguir endur-se el títol, després de derrotar Carlos Martín (C.N.Sant Andreu) a quarts de final i Montse Fajardo (Esquaix Igualada) a les semifinals, els dos per 3 jocs a 0, mentre que a la final es va imposar a la Campiona d’Espanya femenina sots 11, Ona Blasco (Marconi XXI de Terrassa) per 3 jocs a 1, amb parcials de 11/5 7/11 11/2 i 11/5. Tercera posició molt meritòria del joveníssim Oriol Sàlvia ( tercer classificat al d’Espanya masculí), al derrotar al partit pel tercer lloc a Montse Fajardo per 3 jocs a 1. Precisament la Montse havia deixat fora del quadre a Bernat Serna (Sots Campió d’Espanya sots 11) als quarts de final.

A la categoria sots 15 domini del jugador de l’Esquaix Igualada Nacho Fajardo, sots campió d’Espanya masculí sots 15. Abans de la final es va imposar a l’Aleix Romero a quarts de final i a la seva germana Noa Romero( Campiona d’Espanya sots 15 femenina) a les semifinals, ambdos del C.N.Sant Andreu. El primer per 3 a 0 i a la Noa per 3 jocs a 1. A la final victòria del Nacho davant el jugador del Club Ciudad Diagonal Philip Georgiev per 3 jocs a 0, amb parcials de 11/5 11/6 i 11/1. La tercera posició va ser per la Noa Romero, a l’imposar-se a Òscar Pozo (Malibú) per 3 jocs a 0.

Classificacions Finals:

Sots 11: 1- Marc Altarriba (Malibú) 2-Ona Blasco (Marconi XXI) 3-Oriol Sàlvia (Independent) 4- Montse Fajardo (Igualada) 5- Bernat Serna (Independent) 6-Pere Herrero (Malibú) 7-Carles Martín (C.N.Sant Andreu) 8-Alex Martín (Malibú) 9-Diego Escobar (C.N.Sant Andreu) 10-Pau Jaume Aguilar (Can Busqué) 11-Yago Agruña (C.N.Sant Andreu) 12- Pol Matas (Mèlich) 13- Alejandro Roma (Mèlich)

Sots 15: 1- Nacho Fajardo (Igualada) 2-Philip Georgiev (CCDiagonal) 3-Noa Romero (C.N.Sant Andreu) 4- Òscar Pozo (Malibú) 5- Joan Serna (Rocafort) 6-Oriol Herrero (Malibú) 7-Roger Ortgega (C.N.Sant Andreu) 8-Aleix Romero (C.N.Sant Andreu) 9- Ivet Isern (CT Sabadell) 10- Biel Díaz (Nat’s)