Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Nilo Vidal sots-campió del German Junior Open

 

German Junior 2017Els passats dies 3, 4 i 5 de Març es va disputar a Hamburg el German Junior Open d’esquaix, amb la presència de 2 jugadors i 4 jugadores representants de la Federació Catalana.

A la categoria sots 19 masculina el jugador de l’Eurosport Estival de Salou, Nilo Vidal, va aconseguir arribar a la final de forma brillant després d’eliminar a primera ronda i vuitens als alemanys J.Winkler i T.Weggen, per 3 a 0 i 3 a 1 respectivament. A quarts de final magnífic partit del Nilo davant el cap de sèrie 1, l’irlandès Elliot Morris, al qui va derrotar per 3 a 0, el mateix va fer a les semifinals contra el també irlandès Luke Logan. Ja a la final partit igualadíssim davant el suís Roman Allinckx, cap de sèrie 2. Partit de gran nivell i molt disputat que es va decidir al cinquè joc favorable al jugador suís amb parcials de 6/11 11/8 12/10 7/11 11/7.

A la categoria sots 15 femenina Noa Romero (C.N.Sant Andreu) va aconseguir una meritòria 4ª posició, cedint a les semifinals contra la campiona final, l’egípcia Hana Hesham Taha per 3 jocs a 1. Prèviament victòries de la Noa davant la txeca T.Holzbauerova i la belga M.Callebaut. Al partit pel tercer lloc va caure davant la txeca K.Kohlerova.

A la categoria sots 17 femenina bona actuaació tant de la Selena Georgiev (Club Ciudad Diagonal), com de la Sofía Mateos (C.N. Sant andreu). La primera va aconseguir la 4ª posició final, després de derrotar a la suïssa N.Spahn i a la danes K.Moller, caient a les semifinals davant la potent holandes Fleur Maas a les semifinals. Al partit pel tercer lloc derrota davant l’ucraniana a.Bushma, cap de sèrie 1 del torneig. Precisament Bushma va ser qui es va trobar amb Sofía Mateos a la primera ronda, tot i no tenir sort en el sorteig el partit es podia haver decantat per la Sofía, que finalment va cedir en 5 igualadíssims jocs. Després victòries còmodes per la Sofía per aconseguir la 9ª posició final.

A la categoria sots 13 masculina Philip Georgiev (C.C.Diagonal) va assolir la 6ª posició després de derrotar al suec K.Bundy i al danès J.Jepsen, i caure davant l’holandès S.Gerrits i l’irlandès J.O´Flynn.

I finalment a la categoria sots 13 femenina debut de la joveníssima Ona Blasco (Marconi XXI Terrassa), que tot i els seus 10 anys va competir els tres partits que va disputar davant rivals molt més grans. 7ª posició final.

Resultats:

http://www.europeansquash.com/sport/tournament.aspx?id=F1ADA5C9-7205-4660-9FF6-BD86FF7D9CD2