Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

El Club Malibú Esportiu de Sabadell brillant Campió de la 1ª Lliga Nacional

play-off lliga nacional 2014

El passat dissabte 14 es van jugar a Can Mèlich els play-off de la 1ª Lliga Nacional, amb la participació de 22 equips i 80 jugadors. El Campió Absolut va ser el principal favorit , el Malibú Esportiu de Sabadell en imposar-se a la final al Lloret Squash per 2 partits a 1. Lloret es posava per davant al guanyar el primer partit Ramon Lafuente 3 a 1 a Seti Herrero, però els vallesans li van donar la volta a la final amb les victòries de l´actual Campió de Catalunya Ivan Flores davant Richard Williams per 3 jocs a 1 i el Campió d´Espanya sots 19 Iker Pajares davant Xavi Blasco per 3 jocs a 0.
El tercer lloc va ser pel CN Sant Andreu que tot i l´absència del seu número 1 Dani Pascual va poder imposar-se a l´esquaix Igualada per 2 partits a 1.

A la 2ª Categoria emocionant final entre els dos clubs de Sabadell, amb victòria final pel Club Tennis Sabadell “B” davant el Malibú Esportiu “C” per 3 a 1, amb enfrontaments igualats entre Santi Grau i Jordi Félez ( 3 a 1 pel primer), Enric Creus i Eric Zabalbeascoa ( 3 a 2 pel del Malibú ) i Jordi Gisbert contra Pep Muntada amb victòria pel primer 3 a 2. El decisiu partit Sergi Planas necessitava 2 jocs per fer al CT Sabadell campió davant d´Arnau Vidal i ho va aconseguir als dos primers jocs.
El CT Sabadell “B” aconsegueix brillantment l´ascens a primera.
El tercer lloc va ser per l´Esportiu Rocafort, que va acusar la baixa de Nick Staunton però va superar al CN Sant Andreu.

 

A 3ª categoria victòria del CT Sabadell “C” davant del Dir Campus per 4 a 0, amb victòries de Graham Moran,Enrique Tejerina,Francesc Cosp i Xavi Vila davant de Xavi Blanco,Marc Pedrós,Fernando Rebolledo i Xavi Simón.
El Tercer lloc va ser per l´Esportiu Rocafort “C” a l´imposar-se al Nat´S de Sant Fruitós de Bages.Pujen a 2ª categoria tant el CT Sabadell ” C” com el Dir Campus.
Les places d´ascens es decidien a les semifinals on CT Sabadell “C” es va imposar al Nat´s per 3 0 1 , només Jordi Nova va poder somar pels del Bages i el Dir Campus que va guanyar al Esportiu Rocafort “C” també per 3 a 1 , on Roger Prat va guanyar l´unic punt pels del Rocafort.

A la Categoria femenina també victòria del CT Sabadell , que va guanyar la final davant el CN Sabadell , el SAF UAB va ser tercer. A la final Rosa M. Bella va guanyar a Núria Pacheco per 3 jocs a 0 , Rosa Mª Herrador a Angels de Bunes també per 3 a 0 i finalment Núria Brunet donava el 3 a 0 definitiu al CT Sabadell al guanyar en un emocionant partit a Èlia Fernández per 3 jocs a 2.Un altre títol pel CT Sabadell , gran triomfador als play-off.

Pel que fa als Veterans victòria clara del Malibú Esportiu davant del CN Sant Andreu i del Nat´s de Sant Fruitós , ambdos enfrontaments els van saldar amb victòries clare per 3 partits a 0.Més emoció va haver-hi a la lluita pel sotscampionat on el CN Sant Andreu es va imposar al Nat´s per 2 a 1.El punt decissiu el va guanyar Javier Agruña davant Joan Casahuga per 3 jocs a 2 amb 12 a 10 al cinquè joc, prèviament Pep Porta havia guanyat Albert Soria i José Martínez al bagenc Toni Reillo.
Els Campions, el Malibú Esportiu, amb l´equip format per Jordi Félez, Juan Diego Valverde, Pep Muntada i Eloi Baqué no van tenir dificultats amb guanyar el títol.

Finalment, l´únic títol que no va anar a Sabadell va ser el de Soft-Ràquet. Can Mèlich es va proclamar Campió de lliga de Soft al guanyar la final a l´Squash Marconi de Terrassa.
Emocionat final , amb un ajustat 2 a 1 a favor dels de Sant Just Desvern. Cal destacar el marathonià partit entre els dos números 1 , Jordi Mitja i Pau Honorato que es va emportar el primer per 2 a 1 i 15/13 al joc definitiu. Alex Corberò va donar al punt davant Enric Tèbar mentre l´egaren Robert Gutiérrez s´imposava a Valentín Mateos.
El tercer lloc final va ser pel CN Sant Andreu.