Mitjà,Ronda i Estruch campions al circuit MANFER al Club Natació Barcelona

campionat soft CNBarcelona 2014

La setmana passada (del 10 al 12 de Juny), les instal·lacions del Club Natació Barcelona  van acollir un altra prova del circuit de Soft-ràquet MANFER, a categoria masculina absoluta, a categoria veterans +45 i veterans +55.

A la categoria de veterans +45, el campió final va ser el jugador local Fede Ronda, en derrotar al seu company de club Angel Castell en la final. Tots dos van derrotar en semifinals a Miguel Angel Paul i Ferran Teixidó del CN Sant Andreu. El campió de consolació va ser el jugador barceloní Marcel Estruch en derrotar a August Tanari del Nick Spa & Sports Club a la final.

A la categoria de veterans +55, el campió final va ser el barceloní Marcel Estruch que va derrotar a la final a Miguel Angel Paul del CN Sant Andreu. En tercera posició va quedar el jugador del club Bonasport Carlos Santana. El campió de consolació va ser Manel Fernández del Can Mèlich Club en derrotar a Josep Maria Piulach del club Bonasport.

Per últim, la categoria masculina absoluta va ser per Jordi Mitjà del Can Mèlich Club que va derrotar a Juanjo Gil del CN Sant Andreu en la final. En semifinals, va haver-hi la gran sorpresa, on Juanjo va derrotar a l’actual número 1 català Jesus Pablos del CN Sant Andreu, Jordi Mitjà s´havia desfet prèviament de Carlos Rincon del Nick Spa & Sports club. En el quadre de consolació, el local Albert Loren va derrotar a la final al seu company de club Fede Ronda.