Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Bernat Jaume i Santi Castillo campions a Igualada

psa closed igualada

El passat 20 i 21 de Juny, les instal·lacions del Club Esquaix Igualada , va acollir el Catalonia Closed 2 i un altre prova del circuit de 3a categoria català.

Al campionat de 3a categoria, el campió final va ser Santi Castillo, jugador lleidatà del Squash Marconi de Terrassa, en derrotar en la final a Lluís Corominas de Valls. En semifinals, tots dos van derrotar, respectivament al jove Pablo Dolz del CN Sant Andreu i a Fernando Rebolledo del Dir Campus. Els guanyadors de les fases de consolacions van ser Jesus Castan del Dir Campus en la de 2a ronda i Joan Casahuga del Nat’s en la de 1a ronda, en derrotar, respectivament a Javier Agruña del CN Sant Andreu i Marc Pedros del Dir Campus. Cal destacar la bona actuació de les millors raquetes femenines, que es van apuntar en aquest campionat, on Marta Latorre del CN Lleida i Angela M. Gomez del Esportiu Rocafort van arribar a quarts de final.

Al campionat Catalonia Closed 2, que puntua pel circuit PSA i català, el guanyador va ser el local Bernat Jaume, en derrotar en la final a Marc Soriano del CN Sant Andreu. Bernat va derrotar en el partit més igualat del campionat, a Iker Pajares del Malibú Esportiu (amb un 11/9 al cinquè joc)  i Marc al cap de sèrie número 1 Xavi Blasco del Lloret Squash Club a semifinals. El campió de consolació va ser Jordi Navinés del Gimnàs Punt Groc en derrotar al local Nil Munné en la final.