Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

L´Igualadí Bernat Jaume segueix imparable als Catalunya PSA Closed, Maria Pajares i Sergi Casals completen el podi

psa closed triops

Durant els dies 27 i 28 de Juny a les instal.lacions del Gimnàs Triops de Banyotes s´ha disputat el III Catalonian Closed Open juntament amb un campionat masculí i femení de tercera categoría. Nombrosa participació amb més de 50 jugadors/es provinents de tota la geografia catalana.

Començarem per cortesia amb el campionat femení amb una molt nombrosa participació de 14 jugadores, 10 de les quals del Triops. Vuitens i quarts de final sense complicacions per les quatre favorites quedant els encreuments de semifinals de la següent manera : la local Cinthya Servellón que derrotava per retirada a la colombiana de l´Esportiu Rocafort i primera cap de sèrie Àngela Gómez i la sabadellenca de l´Esquaix Malibú i només 14 anys Maria Pajares que derrotava en un igualat partit per 3-1 a la jugadora del CNSant Andreu de Barcelona Laura Pacheco. La final enfrontaria a la jove Maria Pajares, clara favorita, amb la Cinthya Servellón. Primer joc per la Cinthya amb un joc molt agresiu que agafava per sorpresa a la sabadellenca; segon lloc amb la Maria més concentrada i encertada que s´enduia clarament; tercer i quart jocs molt igualats amb la Maria sempre per endavant amb un o dos punts de marge que mantenia fins el final malgrat la ferma oposició de la jugadora local. Finalment 3-1 i nou títol per la jove i prometedora Maria Pajares. A la fase de consolació la Maria Jutglar del Gimnàs Triops s´imposava 3-0 a la també jugadora local Anna Ferrer.

Seguim pel campionat de tercera en categoría masculina amb 200euros en premis i una participació que rondava els 30 jugadors. Primera i segona ronda on podem destacar la gran victòria d´Antoni Reillo del Nat´s de Manresa davant de Jose Lorenzo del Geieg de Girona, la victòria contra pronòstic d´Elias Solís davant Lluís Corominas del Gent d´Or de Valls i el 3-2 d´infart entre David Olivas del Punt Groc de Girona i el banyolí afincat a Barcelona Xavier Simón del Dir Campus. Quarts de final sense sorpreses i semifinals servides entre quatre jugadors gironins : el clàssic del Punt Groc entre l´incombustible Manel Coronel i l´Elias Solís (com no amb un altre 3-2 però en aquesta ocasió per l´Elias) i el duel entre David Olivas i Sergi Casals del “modest club” Esquaix Lloret amb una victòria clara de Sergi amb un rival esgotat. Gran final entre Elias i Sergi amb moltíssima igualtat : l´Elias sempre per endavant 1-0, 1-1, 2-1 i amb moltes opcions de tancar el partit al quart joc el va deixar escapar i en Sergi no ho va desaprofitar per acabar enduent-se el cinquè joc, el títol i els 100euros en metàl.lic. A la fase de consolació de primera ronda victòria pel local Toni Cuesta davant del també local Miquel Juncà i a la consolació de segona ronda victòria de Lluis Corominas davant de Xavier Simón.

I per acabar el plat fort amb el campionat PSA Closed amb algunes de les millors raquetes nacionals. Vuitens de final on destaquem la victòria de Jordi Navines de l´Esportiu Rocafort davant Nasi Herms de l´Esquaix Igualada, Jorge Monterde de l´Esportiu Rocafort davant Dani Ramírez del Nick de Barcelona (lesió d´en Dani) i un 3-2 elèctric del jove Nilo Vidal de l´Eurosport de La Pineda davant Dani Quian del Nick de Barcelona que es va resoldre al tie-break del cinquè joc. Quarts de final amb victòries clares de Xavi Blasco, Bernat Jaume, Íker Pajares i Dani Pascual davant d´Àlex Luque, Jordi Navines, Jorge Monterde i Nilo Vidal. Semifinals també clares pels joves Íker i Bernat davant de Dani Pascual i Xavi Blasco. Gran final, repetició del cap de setmana anterior a l´Esquaix Igualada. Començava el partit amb un bon Íker contenint el ritme i les embestides de Bernat i emportant-se el primer joc. Segon joc amb un Bernat més encertat, bones pilotes davant, molt ritme i pressió però l´Íker defensant-se i mantenint-se en el joc que va acabar a les mans de Bernat. Tercer joc amb en Bernat a la seva i l´Íker mostrant signes de flebesa, més mental que física. Quart joc on semblava que tornava l´equilibri fins que sobtadament l´Íker va apretar la mà del seu amic per concedir-li el partit. Nova victòria d´un Bernat que acaba la temporada fortíssim.
I per acabar agrair tant a jugadors/es, responsables del Gimnàs Triops de Banyoles i patrocinadors (Televisió de Banyoles, Haribo, Fruitera Jeroni, Xocolata Torras i botiga Podium) per col.laborar en aquest esdeveniment.