Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Bona actuació dels catalans a l´Open PSA 5000 $ d´Estarreja (Porto)

Estarreja 2014

Des del dimecres 24 de Setembre fins el diumenge 28 es va celebrar a la localitat portuguesa d´Estarreja (Porto), una nova prova del circuit mundial PSA d´esquaix, amb la presència de 4 jugadors catalans.

Balanç molt positiu dels nostres que confirma la seva progressió al panorama de l´esquaix professional. A la fase prèvia el jugador del CN Sant Andreu Dani Pascual no va tenir problemes per derrotar l´internacional portuguès Tomàs Silva per 3 jocs a 0. Mentre l´Edmon López, també del CN Sant Andreu , es va desfer del local Guilherme Prata i de l´anglès Luke Stewart sense cedir un joc.

Ja al quadre principal , victòries del jugador de l´esquaix Igualada Bernat Jaume contra el gibraltareny Anthony Brindle per 3 a 2 i més còmodes de l´Edmon López sobre el francès Auguste Dussourd per 3 a 0 i del Dani Pascual davant el finès Tatuu Knuuttila per 3 jocs a 0, el jugador del Lloret Squash , Xavi Blasco va ser derrotat pel també finlandès Jaakko Vahaama per 3 a 0.

A vuitens de final, tot i les derrotes dels nostres , grans partits davant potentíssims rivals.El Bernat Jaume va perdre 3 a 0 davant a la postre campió del torneig i 72 del rànking mundial l´anglès Joel Hinds. L´edmon López va caure davant Alex Ingham d´Anglaterra per 3 a 1 , en un partit molt igualat, mentre que finalment el Dani Pascual va caure davant el campió portuguès Rui Soares per 3 a 1.