Edu Nadal, Santi Bos , Nasi Herms , David Febrer i J.Manuel Flores Campions de Catalunya de Veterans

Campionat de Catalunya de Veterans 2014
Els passats dies 26 i 27 de Setembre es va celebrar el Campionat de Catalunya de Veterans 1er Memorial Joan Martínez a les instal.lacions del CN Barcelona.
A la categoria de + 35 el campió absolut va ser el jugador del CN Lleida Edu Nadal, que va mostrar una gran superioritat derrotant a semifinals a Jesús Pablos del CN Sant Andreu i a Ignasi Herms de l´esquaix Igualada , sense cedir ni un joc.La consolació va ser pel jugador de l´esportiu Rocafort Joaquín Juárez.
A la categoria de + 40 el campió va ser el jugador de l´Anyós Park d´Andorra Santi Bos , que es va imposar a la final a Marc Rocasalbas del Metasports .El tercer lloc va ser per Jesús Castán del Dir Campus de Barcelona, mentre el campió de consolació va ser el jugador del CN Sant Andreu Javier Agruña.
A la categoria de +45 el títol va ser per Ignasi Herms de l´esquaix Igualada a l´imposar-se a la final a Massimo Milessi del Dir Campus.La tercera plaça va aconseguir-la el Xavi Hita de l´Squash Marconi de Terrassa al derrotar al Jose Martínez del CN Sant Andreu. Joan Casahuga del Nat´s es va imposar a la consolació.
A la categoria de + 50 el títol de campió se´l va endur el jugador del Nick Spa&Sport de Barcelona , David Febrer, guanyant la final a David Cornudella del CN Sant Andreu. El jugador del Nat´s de Sant Fruitós de Bages Toni Reillo va guanyar a Xavi López de Sagredo per la tercera plaça, mentre la consolació va ser per José Manuel Flores.
I finalment a la categoria de + 55 José Manuel Flores, català afincat a Logroño va ser el campió absolut per davant de Pere Espar del Punt Groc de Girona , Toni Reillo i Manel Fernández.