Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Sots-campions masculins i quarta plaça en noies a l´Autonòmic de Gijón

Autonòmic 2014 Gijón

Els passats dies 26 i 27 de Setembre es va jugar a Gijón una nova edició del Campionat d´Espanya de Seleccions Autonòmiques. Els campions van ser la Comunitat Valenciana a la categoria masculina i Canàries a la femenina.

Catalunya participava a ambdues categories. Els jugadors que ens representaven a l´equip masculí eren: 1-Iker Pajares (Malibú esportiu) 2-Jordi Navines (Esportiu Rocafort) 3-Richard Williams (Lloret Squash) 4-Marc Soriano (Club Ciudad Diagonal).

L´equip femení el formaven: 1-Àngela Gómez (Esportiu Rocafort) 2- Maria Pajares (Malibú Esportiu) 3-Sofía Mateos (CN Sant Andreu).

Tot i algunes informacions que hem llegit , el cert és que la selecció catalana no va aconseguir ser campiona per un sòl joc, ja que la final, tot i no disputar-se el partit del Richard , va acabar amb empat a dos.
Recordem que la final enfrontava Catalunya contra la Comunitat Valenciana, i la victòria del Marc Soriano sobre Juan Roig per 3 a 2 remuntant un 2 a 0 , va ser compensada per les victòries de Javier Castillo sobre Jordi Navines per 3 a 1 i la de l´Àlex Garbi sobre l´Iker Pajares per 3 a 0, tot i que l´Iker va tenir pilota de joc.El darrer enfrontament , que no es va jugar, era molt desigual, el Richard Williams , de ben segur, com ja havia fet durant tot el Campionat probablament no hagués cedit ni un sòl joc.
Per arribar a la final Catalunya va derrotar a vuitens a Madrid per 3 a 1, a Andalusia per 2 a 2 i un joc de diferència i a semifinals a Castilla y León per 4 a 0.

A la categoria femenina Catalunya participava amb un equip molt jove i molt de futur, la quarta plaça aconseguida és un èxit tenint en compte que la Maria Pajares només té 15 anys i la Sofía Mateos només 13 anys, tot un récord a la història de la nostra selecció.
A quarts de final Catalunya va guanyar a Castilla y León per 2 partits a 1, amb victòries de Ángela Gómez sobre Gemma Villarroel per 3 a 2 i de Maria Pajares sobre Paula Castrillo per 3 a 0, i derrota de la Sofía, en el seu debut, contra Rosa Andrés per 3 a 0.
A semifinals , enfrontament desigual contra la Comunitat Valenciana amb derrotes per 3 a 0 tant de l´Angela contra Marina De Juan com de la Maria contra Margaux Moros i finalment de la Sofía contra Stella Carbonell.
Pel tercer i quart lloc, derrota contra Galícia per tres partits a 0, només la Maria Pajares va arrencar-li un joc a Catuxa Codesido, tant l´Angela com la Sofía no van poder fer res contra Sara Esperón i Sandra Midón respectivament.