Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Bon paper dels catalans al Campionat d’Europa de Veterans

Els passat dies 21 al 24 d’Agost el Clube Danube Edberg de Viena va acollir el Campionat d’Europa de Veterans d’esquaix 2019, amb quasi 500 participants a les 16 categories en disputa, i la presència de 5 jugadors catalans.

A la categoria +35 el jugador català afincat a Granada, Iván Flores, va finalitzar a la 4ª posició. Flores va estar molt aprop de la final després de desaprofitar un 2 a 1 en jocs i 8 a 5 al quart a les semifinals davant l’holandès Rene Mijs. Espectacular partit que es va decidir per un ajustat 3 a 2 per l’holandès. Abans de les semifinals Flores s’havia desfet del local D.Grawenbeger i de l’alemany J.Wollny ambdós per 3 a 0. Al partit pel tercer lloc va caure davant el castellonenc Alex Garbi per 3 a 0.

A la categoria +40 doble participació catalana, amb la 9ª posició de Xavi Blasco (Squash Project) i 11ª d’Alex Luque (Triops Banyoles). Blasco es va desfer de l’eslovac B.Misovic per 3 a 0, caient a vuitens davant el potent alemany d’origen egipci Armin Hameed per 3 a 1, en un molt bon partit del de Lloret. A la lluita pels llocs victòries clares per 3 a 0 davant el suís A.Khuen i els txecs M.Kolar i A.Knotek. Luque també va superar la primera ronda davant el txec V.Barnas per 3 a 1, caient també per 3 a 1 davant el cap de sèrie 2, el croat Domgoj Spojlar en un partit força igualat. A la lluita pels llocs derrota davant el txec A.Knotek per 3 a 0 i victòria per w.o davant el també txec M.Kolar.

A a categoria +50, 9ª posició per Nasi Herms (Club Tennis Sabadell). Herms va superar le dues primeres rondes per 3 a 0, davant el txec S.Pech i l’holandès N.Gerritsen, caient a vuitens davant l’alemany Predi Fritsche. A la lluita pels llocs dos w.o i una victòria per 3 a 0 davant el finladès A.P.Maatanen.

Finalment a la categoria +60 José Manuel Florés (C.T.Tarragona Park) va finalitzar a la 19ª posició. Flores va superar la primera ronda davant l’alemany C.Grobler per 3 a 0, però va caure als setzens de final davant el suec L.Persson també per 3 a 0. A la lluita pels llocs 3 victòries davant els francesos A.Gardete i H.Lucot per 3 a 0 i 3 a 1 respectivament i davant el local W.Imrich també per 3 a 1 i una derrota davant l’holandès F.Saarloos per 3 a 1.

Resultats:

https://www.europeansquash.com/sport/tournament?id=1F7BF4C6-8ABB-404C-AF18-C9F4131D67B4