Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Noa Romero i Bernat Jaume sotscampions a Palència

Els passats dies 30, 31 d’Agost i 1 de Setembre es va celebrar al Campo de la Juventud de Palència el XVII Open Nacional Sant Antolín, tant a la categoria femenina com a la masculina, torneig del circuit de la RFES dotat amb més de 7.000 € en premis, i la presència d’una àmplia representació catalana a les dues categories.

A la categoria femenina, les jugadores del C.N.Sant Andreu, Noa Romero i Sofía Mateos (PSA, 126) van assolir la 2ª i 4ª posició respectivament. Amdues jugadores van accedir a les semifinals, on es van haver d’enfrontar, amb victòria per Romero per 3 jocs a 0. Prèviament Romero havia derrotat a les gallegues Sofía Rodríguez i Inés Gómez per 3 a 1 les dues, mentre que Mateos es va imposar a les locals Andrea Restrepo i Paula Castrillo per 3 a 0 i 3 a 1 respectivament. La campiona del torneig va ser la murciana Cristina Gómez (PSA, 77) a l’imposar-se a la final a Noa Romero per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/1, 11/6 i 11/6. Al partit pel tercer lloc victòria de la galleg Marta Domínguez davant Sofía Mateos per 3 jocs a 0.

A la categoria masculina el jugador de l’Esquaix Igualada, Bernat Jaume (PSA, 84) va accedir a la final després de derrotar al local Daniel Martín per 3 a 0, a vuitens al seu company de club i germà Joel Jaume (PSA 252) també per 3 a 0, a quarts de final al madrileny Sergio García (PSA, 180) per un ajustat 3 a 2, i a les semifinals al palentí Aitor Zunzunegui per 3 a 1, caient a la final davant el galleg Carlos Cornes (PSA, 80) per 3 jocs a 1, amb parcials d’11/4, 9/11, 11/1 i 11/7. Cal dir que els dos germans Jaume van patir problemes estomacals durant el torneig que els van impedir competir al cent per cent. El jove canari Iván Pérez (PSA 363) va ser el tercer classificat final, al derrotar Zunzunegui per 3 jocs a 1.

Cal destacar la presència als quarts de final de Nilo Vidal (PSA, 250) de l’Eurosport de La Pineda i del català afincat a Granada Iván Flores. Vidal va caure davant Zunzunegui per 3 a 0, mentre que Flores va caure davant el campió Cornes també per 3 a 0. Vidal havia derrotat a primera ronda al jugadore del C.N.Sant Andreu, Pablo Dolz per 3 a 0, i a vuitens al navarrès Eduardo Razquin també per 3 a 0, mentre que Flores es va imposar a primera ronda al galleg M.A.Mercé per 3 a 0 i a vuitens al jugador del CEAC Marc Soriano (PSA, 353) també per 3 a 0. Pablo Dolz va ser el sotscampió de consolació, mentre que Adrián Pérez (Rocafort) i Asier Ramírez (Eurosport) no van poder superar la fase prèvia.

Resultats:

http://www.squashpalencia.com/campeonato/torneo.asp?vtorneo=47&vcategoria=J

Videos:

http://www.squashpalencia.com/videos/torneov.asp?idn=370