Joan Serna i Daphné Mourier campions del Trofeu Dunlop Infantil

Trofeu Dunlop 2018

El passat dissabte 22 de Setembre les instal·lacions del Tipi Park Sports de Santa Cristina d’Aro van acollir l’edició del 2018 del Trofeu Dunlop Infantil, amb la presència de 4 jugadors i 4 jugadores de Nimes (Occitània).

A la categoria masculina el campió del torneig va ser el jugador de l’Esportiu Rocafort, Joan Serna, que es va imposar a tots els seus rivals sense cedir un sol joc en tota la competició. Serna es va desfer de Pol Salvador a quarts de final i a Martí Bahí a les semifinals, ambdos del Triops de Banyoles, per superar a la final al jove francès Romain Morandeau amb parcials d’11/6, 11/2 i 14/12. Nil Aguilera (Esquaix Igualada) va aconseguir la tercera posició, al superar a Bahí al partit pel tercer lloc per 3 jocs a 0. Prèviament Aguilera havia caigut a les semifinals davant el francès Morandeau també per 3 a 0. Cal destacar el bon partit del jove Marc Altarriba davant Morandeau al quarts de final, on va caure per un ajustat 3 a 2, en un dels millors partits del torneig. Altarriba va acabar a la cinquena posició final.

A la categoria femenina la francesa Daphné Mourier es va endur el torneig, després de guanyar tots els partits de la lligueta per 3 a 0, i les semifinals davant la seva companya de club Heimy Grail Lavernede, també per 3 a 0. A la final però partit molt emocionant i disputat, davant la jugadors del Marconi XXI de Terrassa, Ivet Isern. El partit es va decidir al cinquè joc per un ajustat 11 a 9. Així doncs, victòria per Mourier per 3 a jocs a 2, amb parcials d’11/3 12/10 7/11 10/12 i 11/9. Tercera posició final per Montse Fajardo (Esquaix Igualada), que després de caure a les semifinals davant Isern per un ajustadíssim 3 a 2 i 12/10 al cinquè, va superar a Grail Lavernede al partit pel tercer lloc per 3 jocs a 0. Cinquena posició final per Anna Ferrer del Triops de Banyoles, i vuitena posició per Joana Rodoreda (Nat’s de Sant Fruitós de Bages).