Williams i Serna s’imposen a Santa Cristina d’Aro

Els passats dies 22 i 23 de Març les instal·lacions del Tipi Park Sports de Santa Cristina d’Aro van acollir l’Open Tipi Park de 1ª i 2ª categoria, proves puntuables pel circuit català d’esquaix, amb la participació de 30 jugadors i jugadores de diferents clubs de Catalunya.

A 1ª Categoria domini clar del favorit, Richard Williams, que es va endur el torneig sense cedir un sol joc, derrotant a semifinals a Ramon Lafuente (Squash Project) i a la final a Xavi Blasco (Squash Project) amb parcials d’11/4, 11/5 i 11/4. Tercera posició final per Seti Herrero (Malibú Sabadell).

A la segona categoria el jove Joan Serna (Esportiu Rocafort) va repetir el triomf de la setmana passada al Club Ciudad Diagonal. Serna va derrotar a les semifinals al també jove Martí Bahí (Triops Banyoles) per 3 jocs a 1, i a la final a una altra jove jugador, Marc Altarriba (Malibú) per 3 a 0, amb parcials d’11/8, 11/9 i 12/10. Altarriba s’havia imposat prèviament a les semifinals al vaterà David Cornudella (C.N.Sant Andreu). Al partit pel tercer lloc Cornudella va guanyar a Bahí per un ajustat 3 a 2.