Dark

Auto

Light

Noa Romero i Jaime Pascual s’imposen al Bonasport

Les instal·lacions del Bonaport de Barcelona van acollir els passats dies 29 i 30 de Març la 5ª Prova del circuit d’esquaix de segona i tercera categoria, amb més de 40 inscrits de diferents clubs de Catalunya.

A la segona categoria la jove jugadora del C.N.Sant Andreu, Noa Romero, tercera classificada al darrer Campionat d’Espanya absolut, es va endur el títol després de derrotar a la final al seu company de club Jesús Castán per un ajustat 3 a 2, amb parcials de 6-11, 11-2, 11-5, 13-15 i 11-5. Prèviament Romero s’havia imposat a les semifinals al també jugador del Sant Andreu Gabriel Morales per 3 a 0, mentre que Castán va accedir a la final al guanyar al local Holger Kirgis per 3 jocs a 1. Kirgis va finalitzar a la tercera posició a l’imposar-se a Morales al partit pel tercer lloc. La prova de consolació se la va endur el jugador de l’Esportiu Rocafort de Barcelona Adrián Pérez al derrotar a la final a Jesús Alonso (C.N.Sant Andreu) per un ajustat 3 a 2.

A la tercera categoria el jugador del Metasports de Polinyà Jaime Pascual es va endur el títol, després de derrotar a la final a David Alcalde (C.N.Sant Andreu) per un clar 3 a 0, amb parcials d’11-6, 11-6 i 11-6. Pascual s’havia imposat a José Martínez (C.N.Barcelona) a quarts de final per un ajustat 3 a 2, i a les semifinals al jugador del Malibú de Sabadell Arnau Guitart per 3 a 0, mentre que Alcalde va accedir a la final a l’imposar-se a les semifinals al seu company de club David Cornudella per 3 jocs a 1. El mateix Cornudella va derrotar Guitart al partit pel tercer lloc. La prova de consolació se la va endur Rubén Sánchez (SAF UAB Cerdanyola) al guanyar la final a Steven Chowdhury per 3 jocs a 0.