Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Victòries d’Oriol Sàlvia i Noa Romero al Campionat d’Espanya Sots 13 i Sots 17

Els passats dies 4 i 5 de Setembre les instal·lacions del Tipi Park by Sportia de Santa Cristina d’Aro van acollir el Campionat d’Espanya d’esquaix sots 13 i sots 17, masculí i femení, amb la participació de varis jugadors i jugadores de la federació catalana, amb uns resultats destacats a totes les categories en joc.

A la categoria sots 13 masculina el jugador del Mèlich Sports Club de Sant Just Desvern, Oriol Sàlvia, es va endur el títol de Campió d’Espanya de forma brillant, al derrotar a la final al valencià Alex Boni per 3 jocs a 2, en un partit molt disputat, remuntant un 2 a 1 en contra, amb parcials de 5/11, 11/7, 1/1, 11/8 i 11(8. Sàlvia afegeix el títol sots 13 al que va aconseguir a la categoria sots 11 el 2019 a Lugo. A les semifinals Boni es va imposar al murcià Alejandro Ruiz per un clar 3 a 0, mentre que Sàlvia va fer el mateix amb el jugador del Triops de Banyoles Max Quer, quart classificat final. Sisena posició final per Kai Jové, també del Triops, setena per Arnau Puiggròs del Mèlich i vuitena per Sergi Rivero de l’Esquaix Igualada.

A la categoria sots 17 femenina clara victòria de Noa Romero (C.N.Sant Andreu) imposant-se a la final a Ona Blasco (Squash Project) per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/2, 11/4 i 11/7. Tercera posició final per Montse Fajardo de l’Esquaix Igualada.

Finalment, a la categoria sots 17 masculina, l’andalùs de Fuengirola Christian Domíguez, es va endur el títol de Campió d’Espanya sots 17 demostrant un gran joc, derrotant a les semifinals a Philip Georgiev (Club Ciudad Diagonal), en un partit molt disputat amb victòria final per l’andalús per 2 jocs a 0 i retirada de Georgiev per lesió al tercer joc, amb 6 a 5 pel búlgar afincat a Catalunya. A la final Domínguez va derrotar a la final a Hugo Lafuente (Squash Project) per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/7, 11/3 i 11/5. El jugador del Club Tres Cantos de Madrid, Carlos Teruel, es va adjudicar la tercera plaça final davant Philip Georgiev que no va poder disputar el partit pel terc er lloc per lesió. El cinquè clasificat, i quart nacional va ser el navarrès Joel Eransus.

Resultats:

https://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament?id=EFBBC51B-C1FF-48B0-AAF2-03A487E9D910

Retransmissió del torneig:

https://www.youtube.com/user/esquaixcat