Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

LLiga Catalana 2019-2020

Degut a la situació d’Estat d’alarma la temporada regular de la LLiga Catalana 2019-20 es va aturar, i davant de la impossibiltat de poder-se disputar les jornades restants el Comité de Competició ha decidit donar per acabada la temporada regular i disputar els Play-offs a partit del mes de Setembre sense excloure cap equip en cap categoria.

La classificació final en totes les categories el determina la mitjana de punts per partit jugat en el moment de l’aturada de la Competició. En cas d’empat a la mitjana prevaldrà el resultat a l’enfrontament directe, si l’empat es produeix entre equips de diferents grups prevaldrà la diferència de jocs i en darrer cas diferència de punts.

Els quadres de competició dels Play-offs es confeccionaran seguint l’ordre de Classificació a la Temporada Regular, seguint el criteri d’enfrontament entre el millor classificat contra el darrer de la classificació. L’enfrontament de vuitens i de quarts de final (menys a 1ª Categoria) es jugarà a casa de l’equip millor classificat a la Temporada Regular i a partit únic.

Les dates estan subjectes a canvis en funció de la situació sanitària i l’aprovació de les autoritats dels protocols de seguretat que es presentaran.

Quadres de Competició dels Play Offs:

1ª Categoria

2ª Categoria

3ª Categoria

Veterans

Squash 57 (Ràquet)