Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Victòries de Pablos, Diego, Montero, Pascual i Paúl al Campionat de Catalunya de Veterans d’Squash 57

Les instal·lacions del Bonasport de Barcelona van acollir els passats dies 7, 8 i 9 d’Octubre el Campionat de Catalunya de Veterans d’Squash 57 (Ràquet), amb la disputa de 5 categories, des dels +35 fins els +65. Era la primera prova a nivell autonòmic d’squash 57 després del periode de pandèmia, i cal destacar la bona participació i l’elevat nivell de joc dels participants.

A la categoria de +35, el jugador local Jesús Pablos es va imposar de forma clara, sense cedir un sol joc en tot el torneig, i derrotant a les semifinals a Narcís Pelach (Mèlich SportsClub) i a la final al seu company de club Jake Benzal, amb parcials d’11/5 i 11/3. La prova de consolació se la va endur Joel Rodrigo, al superar a la final a Marc Tena (C.N.Sant Andreu). Tercera posició final per Pelach, per davant de Roger Prat (Esportiu Rocafort).

A la categoria +45 el títol se’l va endur Xavi Diego (Malibú Esportiu Sabadell) a l’imposar-se a la final a Xavi Hernández (Squash Marconi Terrassa) per 2 jocs a 1, amb parcials d’11/5, 15/17 i 11/5, en un partit molt disputat i llarg. A les semifinals Diego es va imposar a David Alclde (C.N.Sant Andreu) mentre que Hernández va fer el mateix amb Josep Mª Brandia (Bonasport), tercer classificat final, ambdós per 2 a 0. El local Jaume Solanas es va endur la consolació al derrotar Pere Bigorra (C.T.Sabadell) per 2 a 0.

A la categoria +55 victòria pel jugador de l’Esportiu Rocafort Jesús Montero, a l’imposar-se a la final a John Brophy (Tipi Park) per 2 jocs a 0, amb parcials d’11/6 i 12/10. Montero va accedir a la final després de desfer-se a les semifinals de Marcel Ustrell (C.Tennis Sabadell) per 2 a 0, mentre que Brophy va derrotar David Cornudella (C.N.Sant Andreu), tercer classificat final, també per 2 a 0. La consolació de la va endur Bernat Domene (Tipi Park) al superar a la final a Toni Sellarès (Squash 4 Terrassa) per 2 jocs a 1.

A la categoria +60 victòria pel jugador local Angel Lorenzo Pascual, al derrotar a la final a Miguel Ángel Paúl (C.N.Barcelona) per 2 jocs a 0, amb un doble 11/6, Pasc ual i Paúl van imposar-se a les semifinals a José Luis Puigdengolas (Bonasport) i Marcel Estruch (C.T.Sabadell) respecivament. Tercera posició final per Puigdengolas, mentre que la consolació se la va endur el jugador del C.T.Sabadell Francesc Villanueva.

Finalment a la categoria +65 domini clar de Miguel Angel Paúl, amb 4 victòries i sense cedir un sol joc. Segona posició per Josep Calvo (C.T.Sabadell) i tercera pel local Carlos Santana. Manel Fernández i Mercedes Möller van finalitzar a la quarta i cinquena posició respectivament.

Resultats:

https://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament?id=4AD1373C-AF6C-4B18-AB42-F6183AD15F5D