Victòries d’ Oriol i Anna Sàlvia (2), Izan Baños i Oriol Mora al Campionat de Catalunya sots 11 i sots 15

El passat dissabte 2 d’Abril les instal·lacions del Mèlich Sportsclub de Sant Just Desvern van acollir el Campionat de Catalunya sots 11 i sots 15 d’esquaix, tant en categoria femenina com en la masculina, amb la presència d’esportistes de diferents Clubs del territori.

A la categoria sots 15 masculina, el favorit al títol, el recent campió d’Espanya sots 17, el local Oriol Sàlvia, va endur-se el torneig sense cedir un sol joc. Sàlvia es va imposar als quarts de final a Eric Mohedano (CEAC Sant Vicenç de Castellet), a les semifinals a Arnau Puiggròs (Mèlich Sportsclub) i a la final al seu company de Club Pol Asensio, amb parcials d’11/2, 11/6 i 11/4. La tercera posicó va ser pel també local A.Puiggròs, al desfer-se en 3 jocs del jugador del Club Tennis Sabadell Andreu Mestre. Cal destacar que els jugadors del Triops Banyoles Kai Jové i Max Quer, que tenien opcions a arribar a la final, van patir problemes físics que els van obligar a retirar-se del torneig. A la categoria plata el també local Oriol Mora va imposar-se a la final a Gil Fi´te (Gestsquash Andorra) per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/5, 11/6 i 11/8.

A la categoria sots 15 femenina victòria clara a la lligueta per Anna Sàlvia (Mèlich), derrotant a totes les rivals sense cedir un joc, al partit decissiu es va imposar a Mar Ruiz (CEAC) amb parcials d’11/6, 11/3 i 11/0. Segona posició per Ruiz, tercera per Maria Güell (Esquaix Igualada) i quarta per LLuna Agruña (Club Natació Sant Andreu).

A la categoria sots 11 masculina final andorrana entre Izan Baños (Anyòs Park) i Gil Fité (Gestsquash) amb victòria pel primer per 3 a 0, 11/4, 11/6 i 11/4.

Finalment a la categoria sots 11 femenina Anna Sàlvia (Mèlich) va derrotar Ariadna Rivero (Esquaix Igualada) per 3 a 0, 11/1, 11/2 i 11/0, aconseguint un meritori doblet.