Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Victòria dels favorits als Campionats de Catalunya sots 11 i sots 15

campionat-de-catalunya-sots-11-15-2016

Les instal·lacions del Malibú Esportiu de Sabadell van acollir el passat dissabte 24 de Setembre, el Campionat de Catalunya sots 11 i sots 15 d’esquaix. Els campions de les 4 categories disputades van ser els favorits.

A la categoria sots 11 femenina, la jugadora del Lloret Squash, Ona Blaco, va revalidar el títol de l’any passat, al derrotar a la final a Montse Fajardo de l’esquaix Igualada, per un ajustat 3 a 2.

A la categoria sots 11 masculina el local, Marc Altarriba, va aconseguir el títol, després de derrotar als quarts de final a Montse Fajardo, a les semifinals a Bernat Serna (CCDiagonal) i a la final a Ona Blasco, en un partit molt igualat, imposant-se finalment per 3 jocs a 2.

A la categoria sots 15 femenina, victòria contundent de Noa Romero (CN Sant Andreu), que es va imposar a Ona Blasco (2ª) i Montse Fajardo (3ª), ambdues per 3 jocs a 0.

Finalment a la categoria sots 15 masculina, domini del jugador de l’esquaix Igualada, Nacho Fajardo, que es va imposar a tots els seus rivals sense cedir un joc. A la final es va trobar al bulgar afincat a Barcelona, Philip Georgiev (CCDiagonal). El tercer lloc va ser pel local Òscar Pozo, derrotant al partit pel tercer lloc a Joan Serna del CC Diagonal. Cal destacar l’absència per lessió del cap de sèrie 1 del torneig, Pablo Dolz del CN Sant Andreu.

Podeu consultar tots els resultats a: http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=3AF23D0E-7811-4891-B0E9-B1B0628872FA