Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Guiu, Martínez, Teixidó i Bertrán s’imposen a l’Open Bonasport de Soft-Ràquet

opn-bonasport-2016

Des del dia 15 al 17 de Setembre, les magnífiques instal·lacions del Bonasport de Barcelona van acollir l’Open bonasport de soft-ràquet, absolut i veterans.

A la categoria absoluta victòria final pel jugador de l’Arsena, Jordi Guiu, que es va imposar a la final a Joaquín Juárez de l’Esportiu Rocafort, per 2 jocs a 1. Prèviament a les semifinals jordi Guiu va derrotar al local Ignacio Molinas (3er classificat), mentre Joaquín Juárez va fer el mateix amb Martín Rueda (Dir Campus). La consolació se la va endur David Cornudell (CN Sant Andreu) per davant de John Brophy (Tipi Park D’Aro).

A la categoria +45, el campió final va ser José Martínez del CN Sant Andreu, que va derrotar a la final al local Bosco fonts, per un ajustat 2 a 1. Tercer classificat va ser David Cornudella, mentre el 4rt classificat va ser el local J.M.Brandia del Bonasport.

A la categoria +55 títol per Ferran Teixidó, del CN Sant Andreu, per davant del local Carlos Santana (2n) i de Manel Fernández (3er).

Finalment a la categoria +60 la victòria final va ser pel local Albert Bertrán, per davant del seu company de club Carlos Santana i de Manel Fernández.