Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Victòria dels favorits al Campionat de Catalunya sots 13-17 d’esquaix

Campionat Catalunya sots 13-17 2016

El passat dissabte 14 es va jugar a les instal·lacions del Club Ciudad Diagonal , la Copa i el Campionat de Catalunya d’esquaix de les categories sots 13 i sots 17, tant a la categoria masculina com a la femenina.

A la categoria sots 13 femenina , la victòria va ser per la jugadora del CN Sant Andreu, Noa Romero, actual campiona d’Espanya sots 13. La  Noa es va imposar als dos partits, contra l’Ona Blasco del Lloret Squash i la Montse Fajardo de l’esquaix Igualada, per 3 jocs a 0. La segona classificada va ser la Montse Fajardo , al derrotar a l’Ona Blasco per 3 jocs a 1.

A la categoria sots 13 masculina , el campió va ser el jugador del Club Ciudad Diagonal , Philip Georgiev, que després de derrotar al Nil Aguilera (Esquaix Igualada) , es va imposar a la final a l’Hugo Lafuente del Lloret Squash. El Philip va demostrar ser el favorit al no cedir cap joc en tot el Campionat. L’Hugo Lafuente  s’havia imposat prèviament a semifinals a la Noa Romero , en un partit molt disputat, per 3 jocs a 1. El tercer lloc va ser per la mateixa Noa, al derrotar al Nil Aguilera per 3 jocs a 0.

A la categoria sots 17 femenina la victòria final va ser per la María Pajares (Malibú Esportiu), que repeteix el títol aconseguit el 2015, després de derrotar a la jove Sofía Mateos (CN Sant Andreu) , per 3 jocs a 2, en una molt disputada final. Ambdues havien arribat al partit decisiu després de guanyar els seus partits per 3 a 0. La jugadora del Triops, Maria Jutglar, va ser finalment la tercera classificada , per davant de l’Ivet Isern (Squash Marconi) i la Delfina Maillo (Triops).

Finalment a la categoria sots 17 masculina el títol de campió va ser pel Cristian Romero (CN Sant Andreu) , després de guanyar tots els seus partits sense cedir un joc. A la final, victòria davant el seu company de club, el jove Pablo Dolz, mentre que a les semifinal es va imposar a la María Pajares. El Pablo es va imposar a l’altra semifinal al Pol Rami (Nick Spa&sport) , finalment tercer classificat.

Classificacions finals:

Campionat de Catalunya sots 13 femení:

1-Noa Romero 2-Montse Fajardo 3-Ona Blasco

Campionat de Catalunya sots 13 masculí:

1-Philip Georgiev 2-Hugo Lafuente 3-Noa Romero 4-Nil Aguilera 5-Roger Ortega 6-Joan Serna 7-Marc Altarriba 8-Montse Fajardo    Copa Catalunya sots 13 masculí:  9-Oriol Herrero 10-Oriol Sàlvia 11-Bernat Serna 12-Aleix Romero 13-Ona Blasco 14-Pere Herrero 15-Jordi Colom

Campionat de Catalunya sots 17 femení:

1-María Pajares 2-Sofía Mateos 3-Maria Jutglar 4-Ivet Isern 5-Delfina Maillo

Campionat de Catalunya sots 17 masculí:

1-Cristian Romero 2-Pablo Dolz 3-Pol Rami 4-María Pajares 5-Philip Georgiev 6-Noel Hita 7-Javi fajardo 8-Ferran Vilalta  Copa Catalunya sots 17 masculí: 9-Lluis Isern 10-Bernat Gil 11-Liam Griffin