Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Seti Herrero campió d’Espanya de veterans d’esquaix +40

campionat d'Espanya de veterans 2016

El passat cap de setmana es van celebrar a Cuenca ,els campionats d’Espanya de veterans d’esquaix , amb la presència de 12 jugadors catalans , que van aconseguir un total de 3 podis.

A la categoria +35 el jugador del Lloret Squash , Xavi Blasco , va arribar a la final , on va ser derrotat per l’irlandès resident a Andalusia , Neil MacCarrow per 3 jocs a 0. També va participar el jugador del Triops, Alex Luque, que també el va eliminar el Neil , a quarts de final.

A la categoria +40 triomf final pel jugador del Malibú Esportiu, Seti Herrero, que es va imposar a les semifinals a Pablo del Río de Madrid i a la final a J.Adrián Gonzálvez de Canarias , aquest últim per 3 jocs a 0.El jugador del GeieG , J.Antonio Lorenzo , va accedir al quadre principal , on va caure davant el valencià Jorge Soriano. També va participar el Joan Torelló, del GeieG , que no va poder superar la fase prèvia.

A la categoria +50 el jugador del Nick Spa&Sport de Barcelona, David Febrer , va aconseguir la tercera plaça final, després de caure a semifinals contra el campió del torneig , l’andalús Marcus Hall. Al partit pel tercer lloc el David va derrotar a Roberto Morán de Castella-Lleó. També van participar els jugadors de l´Esportiu F.Javier Ruiz i Jesús Montero i José Manuel Flores del Tipi Park D’Haro  , que van caure a la primera ronda del quadre principal. Finalment el també jugador de l’Esportiu Rocafort Hugo Angeles Omar es va quedar a la fase prèvia.

A la categoria +55 tant el Toni Reillo del Nat’s com el J.Manuel Flores del Tipi , van caure a la primera ronda del quadre principal. Ambdos es van enfrontar a semifinals de consolació , amb victòria pel del Tipi.

Finalment, a la categoria +60 , el J.Maria Massa del Royal Tarraco i el Toni Reillo van caure a quarts de final del quadre principal.