Victòria de Noa Romero al German Junior Open

La localitat alemanya d’Hamburg va acollir els passats dies 7 al 10 de Març el German Junior Open d’esquaix, amb la participació de 4 representants de la Federació Catalana, 2 a la categoria femenina i 2 a la masculina.

A la categoria sots 17 femenina la jugadora del C.N.Sant Andreu, Noa Romero es va endur de forma brillant el títol de campiona, després de derrotar a la final a la txeca Tereza Sirokova per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/7, 11/8 i 12/10. Prèviament Romero s’havia desfet de l’anglesa M.Pannell, la belga M.Callebaut i l’alemanya L.Mahrle, la primera per 3 a 0 i les altres dues per 3 a 1.

A la categoria sots 15 femenina la jugadora de Lloret, Ona Blasco (Squash Project) va aconseguir la cinquena posició final, amb només una derrota, als quarts de final davant la campiona final, l’egípcia Zeina Zeineldin. Blasco es va imposar prèviament a la francesa R.Lucas-Marcuzzo, i posteriorment a la campiona d’Espanya sots 15 actual, la gallega Martina Flores per 3 jocs a 1, i a l’alemanya L.Murrizi per aconseguir la cinquena plaça.

A la categoria sots 15 masculina, el búlgar afincat a Catalunya, Philip Georgiev (Club Ciudad Diagonal) va finalitzar a la setena posició, amb un balanç de 3 victòries i dues derrotes. Georgiev també va caure als quarts de final, davant el campió final, l’egipci Abdalla Hafez.

Finalment a la categoria sots 13 masculina Marc Altarriba (Malibú Sabadell) va finalitzar a la novena posició, amb només una derrota, davant el sotscampió final el norueg Sebastian Hylland, i 4 victòries.