Light

Dark

Auto

Light

Guzmán i Hidalgo s’imposen al Campionat de Catalunya d’esquaix de 2ª i 3ª categoria

Els passats dies 1 i 2 de Març les instal·lacions del Club Natació Barcelona van acollir el Campionat de Catalunya de 2ª i 3ª Categoria d’esquaix, amb la participació de més de 40 jugadors de diferents clubs de Catalunya.

A la segona categoria el jugador del Club Natació Sabadell, David Guzmán, va ser el campió final després de derrotar a la final a Enric Creus (Malibú Sabadell) per 3 jocs a 1, amb parcials de 6/11, 11/7, 11/8 i 11/6. Guzmán s’havia desfet prèviament a les semifinals de Jesús Castán (C.N.Sant Andreu) per 3 jocs a 1, mentre que Creus va fer el mateix amb Roger Prat (Esportiu Rocafort), aquest últim es va adjudicar la tercera posició al superar Castán per un ajustat 3 a 2. La prova de consolació se la va endur Francisco de Achaval (Rocafort) a l’imposar-se a la final a Alex Milesi (Mèlich SportsClub) per 3 jocs a 1.

A la tercera categoria victòria de Felipe Hidalgo (C.N.Sant Andreu) al derrotar a la final a Massimo Milesi (Centre Tecnificació Marconi Terrassa) per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/5, 11/4 i 11/2. Hidalgo va superar les semifinals a l’imposar-se a David Cornudella (C.N.Sant Andreu), mentre que Milesi va fer el mateix amb David Sarmiento. Aquest últim va assolir la tercera posició al derrotar al partit pel tercer lloc a Cornudella per 3 a 1. Toni Jiménez (C.T.tarragona Park) va imposar-se al local Kristoffer Thom a la final de consolació per un ajustat 3 a 2.