Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Victòria de Jesús Pablos al Campionat de Catalunya Absolut d’Squash 57

Els passats dies 13, 14 i 15 d’Octubre les instal·lacions del Bonasport van acollir l’edició del 2022 del Campionat de Catalunya Absolut d’Squash 57, i paral·lelament l’Open Bonasport de veterans, amb més de 40 participants de diferents clubs del territori.

Pel que fa al Campionat de Catalunya Absolut la victòria se la va endur el jugador local Jesús Pablos, sisè títol del jugador del Bonasport, que no va cedir cap joc en tot el torneig, imposant-se als quarts de final a Nacho Moya també del Bonasport, a semifinals a Oriol Casals (Dir Rocafort) i a la final a Jaime Soler (Arsenal) amb parcials d’11/5 i 11/7. Soler s’havia desfet a les semifinals de Sito Garcia (Bonasport) per 2 jocs a 1. Al partiti pel tercer lloc victòria de Casals davant Garcia per 2 jocs a 0. La consolació del quadre principal se la va endur Adolfo de la Calle (Dir Rocafort) al derrotar al seu company de club Rafael Torrel a la final per 2 jocs a 0, mentre que la prova de consolació de prèvies va ser per l’Albert Sòria (CN Sant Andreu) al superar al local Josep Mora per 2 jocs a 1.

Pel que fa a l’Open de veterans a la categoria +45 victòria de Martín Rueda (Mèlich Sportsclub). Rueda es va imposar a semifinals a David Cornudella (CN Sant Andreu) per 2 jocs a 1, i a la final a José Martínez (CN Barcelona) per 2 jocs a 0, amb parcials de 13/11 i 11/7. Tercera posició per Cornudella al superar al local Jaume Solanas per 2 a 0.

A la categoria +55 victòria de José Martínez, després de derrotar a les semifinals a Marcel Ustrell (CT Sabadell) i a la final a Jesús Montero (Dir Rocafort) amb parcials de 9/11, 11/8 i 11/5. Tercera posició final per David Cornudella.

Finalment a la categoria +65 victòria final pel local José Luis Puigdengolas, imposant-se a les semifinals a Josep Calvo (CT Sabdell) i a la final a Manel Fernández (Arsenal) amb parcials d’11/4 i 11/6. Tercera posició per Calvo per danat del local Carlos Santana.

Resultats:

https://rankedin.com/en/tournament/16183/campionat-de-catalunya-absolut-squash-57-open-veterans/