Victòria d’Abel Lamas al Club Ciudad Diagonal

Open 3ª CCDiagonal 2017

Les instal·lacions del Club Ciudad Diagonal d’ Esplugues de Llobregat  van acollir la 3ª prova del circuit de 3a categoria d’esquaix amb un total de 39 inscrits.

El campió final, va ser el jugador del Nick Spa & Sports Abel Lamas al derrotar a la final a  Jose Martínez del CN Barcelona. Abel Lamas va ser el dominador absolut del torneig, que es va endur sense cedir un joc. En tercera posició va quedar el local Martín Rueda a l’imposar-se a Roger Prat del Esportiu Rocafort per 3 jocs a 1.

La fase de consolació de prèvies, va ser per Rubén Sánchez del Saf UAB a l’imposar-se  per 3 jocs a 0 a Sergi Campos de l’Esquaix Igualada.

La fase de consolació de 1a ronda, va ser pel local Massimo Milesi per davant del seu company de club Xavier Blanco, per 3 jocs a 0.

Per últim, la fase de consolació de 2a ronda se la va endur Jesús Castan del Saf UAB al derrotar per 3 jocs a 0 a Álex Milesi del Mèlich SportsClub.