Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

C.N.Sant Andreu i Malibú campions de la Fase Regular de la Lliga Nacional

Classificació Final Lliga 2017

El passat dissabte 6 de Maig les instal·lacions del Triops de Banyoles van acollir les darreres jornades de la Lliga Nacional d’esquaix de 1ª Categoria, tant a la masculina com a la femenina.

A la categoria masculina el Malibú Esportiu tot i les baixes va mantenir el liderat a la classificació. A la jornada del dissabte tant el C.T.Sabadell per 2  partits a 1, com el C.N.Sant Andreu per 3 a 0 van derrotar al líder, que finalment es va endur el títol de la temporada regular per un sol punt. La segona plaça va ser pel C.T.Sabadell, mentre que el C.N.Sant Andreu va quedar en tercer lloc. Molt disputada la quarta posició que dona accés als playoffs, que finalment va ser per l’Esquaix Igualada, per davant del Triops de Banyoles, per 1 sol punt. Cal destacar la gran jornada dels locals, amb victòries davant el C.T.Sabadell i el Nick Spa & Sports, les dues per 2 a 1.

Resultats:

Resultats

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A la categoria femenina es van jugar les 4 darreres jornades, que van servir perque el C.N.Sant Andreu mantingués el liderat a la classificació, amb 3 punts d’avantatge sobre el Triops i el C.T.Sabadell. A la lluita pels playoffs finalment el Marconi XXI de Terrassa va superar al C.N.Sabadell, tot i l’empat a punts a la classificació.

Resultats:

Resultats 2