Vicòries de Lafuente, Sàlvia i Puigdevall al Campionat de Catalunya sots 13 i sots 17

Les instal·lacions del Triops de Banyoles van acollir, el passat dissabte 26 de Seetembre, el Campionat de Catalunya d’esquaix sots 13 i sots 17, amb la presència de vora 30 participants de diferents clubs de Catalunya.

A la categoria sots 13 femenina victòria clara de la jugadora local Júlia Puigdevall, que en el partit decisiu es va imposar a la seva companya de club Iona Prat, segona classificada, per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/1, 11/4 i 11/3. Puigdevall no va cedir un sol joc en els 4 partits disputats. La també local Anna Coma va finalitzar tercera per davant d’Irina Pujol, també del Triops.

A la categoria sots 13 massculina domini clar del jugador del Màlich SportsClub de Sant Just Desvern, Oriol Sàlvia, recentment proclamat Campió d’Espanya. Sàlvia va imposar-se a semifinals a Sergi Rivero (Esquaix Igualada) i a la final a Kai Jové (Triops), tots per 3 a 0, la final amb parcials d’11/1, 11/1 i 11/2. Tercera posició pel local Max Quer i quarta per Rivero.

A la categoria sots 17 masculina el favorit, Hugo Lafuente (Squash Project) , sotscampió d’Espanya fa 3 setemanes a Santa Cristina d’Aro, va fer bon els pronòstics i va endur-se el títol de forma clara, derrotant a semifinals a Oriol Herrero i a la final a Marc Altarriba, els dos del Malibú Sabadell, per 3 a 0, amb parcials a la final d’11/1, 11/4 i 11/6. Tercera posició final per Herrero per davant del local Martí Bahí.

Finalment, a la categoria sots 17 plata el local Achraf Mghar va derrotar a la final al seu company de club Eloi Tugues per 3 a 0, 11/3, 11/6 i 11/4, tercera posició per Arnau Bahí i quarta per Aniol Germà, ambdos del Triops.