Light

Dark

Auto

Light

Triops de Banyoles i Ciudad Diagonal amb dues victòries triomfen a la 6ª prova Dunlop infantil disputada al Squash Marconi

1399583_601413799915196_1913746902_oEl passat dissabte 9 de Novembre es va celebrar a les instal.lacions de l´esquaix Marconi la sisena prova del circuit Dunlop per a infantils.
Molta participació de joves d´arreu de Catalunya i algunes sorpreses en els resultats finals.
En Categoria sots 11 femenina la campiona va ser Aina Jutglar del Triops de Banyoles, la segona plaça va ser per la Noa Romero del CN Sant Andreu.
La categoria sots 11 masculina se la va emportar Philip Georgiev del Ciutat diagonal davant Ferran Amaro del Malibú de Sabadell.
La categoria sots 13 femenina va ser per Selena Georgiev del Ciutat Diagonal i la sots campiona la Sofia Mateos de Can Mèlich.
Els sots 13 masculí el va guanyar Nacho Fajardo de l´esquaix Igualada per davant de Oscar Pozo del Malibú Esportiu.
El sots 15 masculí se´l va emportar Cristian Romero del CN Sant Andreu guanyant la final a Nacho Fajardo , prèviament el Cristian ja havia guanyat a un dels favorits, el Pol Rami del Nick Spa & Sports de Barcelona.Finalment la categoria sots 19 masculina la va guanyar Yfan Xue del Triops per davant de Pol Kvam i Alex Milesi.