Retorn triomfant a les pistes de l´Oriol Sàlvia a l´Open el Pirata al Club Eurosport, Marta Latorre campiona femenina.

pirataAquest passat cap de setmana es va jugar a les pistes del Club Eurosport Estival Park de Salou la sisena edició del prestigiós Open El Pirata amb 775 € de premis en metàl.lic més 2000 € en regals.

El campió en categoria masculina va ser el 13 vegades Campió de Catalunya Oriol Sàlvia del Club Ciudad Diagonal. L´Oriol no competia des del Campionat de Catalunya del mes d´Abril on va ser Sotscampió.Pel camí a la final es va enfrontar al francès del CN Sant Andreu Vincent Droesbeke, que va donar la sorpresa derrotant Richard Williams del Lloret squash , i al tercer classificat al darrer Campionat d´Espanya Dani Pascual. A la final es va trobar amb la jove promesa Iker Pajares del Malibú Esportiu al qui va derrotar per 3 jocs a 1. L´Iker va tenir un enfrontament molt dur prèviament a semifinals amb l´igualadí Bernat Jaume al qui va derrotar per 3 jocs a 2. El partit pel tercer i quart lloc Bernat Jaume es va imposar a Dani Pascual .El Campió de Consolació de segona ronda va ser el local de només 15 anys Nilo Vidal en superar Gerard Garcia a la final.I la consolació de primera ronda va ser pel David Febrer del Nick Sports davant Eduard Abella.

En la Categoria Femenina La campiona de Catalunya Marta Latorre del CN Lleida  es va desfer a les semfinals de Laura Roque del Nat´s mentre Celine Vallee del Rocafort va fer el mateix amb la jove Alexandra Georgiev del Ciudad Diagonal. A la final Latorre va demostrar la seva superioritat guanyant per 3 jocs a 0.La consolació la va guanyar Maribel Calabozo.

El torneig previ a l´Open el van guanyar Theo Rivero davant Nilo Vidal i Susanne Jauch davant Judith Santander respectivament.