Títols per Asier Raya i Arnau Puiggròs al Campionat de Catalunya sots 11 i sots 15 Mixt

El passat dissabte 21 d’Octubre el Centre de Tecnificació Marconi de Terrassa va acollir l’edició del 2023 del Campionat de Catalunya sots 11 i sots 15 Mixt d’esquaix, amb una vintena de participants de diferents Clubs de Catalunya.

A la categoria sots 15 victòria pel favorit al torneig, el jugador del Mèlich SportsClub de Sant Just Desvern Arnau Puiggròs, que es va endur el títol sense cedir un joc, imposant-se als quarts de final a Rupert Radeke (Gestsquash Andorra), a les semifinals a Lluna Agruña (Club Natació Sant Andreu) i a la final a Izan Baños (Anyós Andorra) amb parcials d’11/9, 11/3 i 11/7. Pep Trapero (CN Sant Andreu) va finalitzar a la tercera posició al superar al partit pel tercer lloc a Agruña per un ajusta 3 a 2.

A la categoria sots 11 victòria per Asier Raya (Club Tennis Sabadell) a l’imposar-se al partit decisiu de la lligueta a Ariadna Rivero (Can Busqué Igualada) per 3 a 0 amb parcials d’11/5, 11/6 i 11/5. Tercera posició final per Adrià Sánchez (C.E.Mediterrani).