Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Jake Benzal s’imposa al Campionat de Catalunya Absolut de Squash 57

Els passats dies 19, 20 i 21 d’Octubre les instal·lacions del Bonasport de Barcelona van acollir l’edició del 2023 del Campionat de Catalunya Absolut d’Squash 57 (Ràquet), amb més de 50 participants de diferents Clubs de Catalunya.

El jugador local Jake Benzal, que tornava d’una greu lesió, es va endur el títol, sense cedir cap joc en tot el torneig, imposant-se als quarts de final a Oriol Casals (Dir Rocafort), a les semifinals a Alejandro figueras (Arsenal) i a la final a Jaime Soler també de l’Arsenal, tots per 2 jocs a 0, amb parcials d’11/7 i 11/5 a la final. Figueras es va endur el tercer lloc al superar al seu company de Club Raul García per 2 jocs a 0. La prova de consolació se la va endur Jaime Carbonel (Arsenal) a l’imposar-se a la final al jugador local Brandon Herrera per 2 jocs a 0.

Paral·lelament al Campionat Absolut es va disputar l’Open de Veterans puntuable pel circuit català. A la categoria +45 victòria pel local Sito García al derrotar a la final a Martín Rueda (Mèlich SportsClub) per 2 jocs a 0, amb parcials d’11/8 i 12/10. Tercera posició per Alex Corberó (Mèlich SportsClub) i quarts per Iván Pérez Villamil (Squash 4 Terrassa). La consolació +45 se la va endur Sergi Ramírez (Arsenal) al superar a la final David Cornudella (Club Natació Sant Andreu) per 2 jocs a 1.

A la categoria +55 victòria clara per José Martínez (Club Natació Barcelona), al superar a la final al local Bosco Fonts amb parcials d’11/6 i 11/2. Tercera plaça per Angel Lorenzo Pascual (Mèlich) a l’imposar-se a Miguel Angel Paul al partit pel tercer lloc per 2 a 1. La consolació +55 se la va endur David Cornudella al derrotar Jacint Puig (Squash 4) per 2 jocs a 0.

Finalment, a la categoria +65 victòria per Miguel Angel Paul, que en el partit decisiu de la lligueta va derrotar Carlos Santana (Bonasport) per 2 jocs a 0, amb parcials d’11/8 i 11/9. Josep Calvo (Club Tennis Sabadell) va finalitzar a la tercera plaça, per davant de Mercedes Möller, quarta classificada.

Resultats:

https://rankedin.com/en/tournament/31614/campionat-de-catalunya-absolut-squash-57-open-veterans-2023