Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Soriano i Pajares campions al Malibú

malibu

Aquest passat cap de setmana (11-12 d’ abril) les instal·lacions del Malibú Esportiu de Sabadell van acollir la segona prova del circuït de segona categoria,  masculina i femenina, amb un gran nivell de joc.

En la categoria femenina, la guanyadora de la lligueta final va ser la jove Maria Pajares del club Malibu Esportiu en derrotar a Celine Vallee del Esportiu Rocafort per 3 jocs a 2.Un partit final molt igualat que es va decantar per la jove vallesana.

En la categoria masculina, el campió va ser Marc Soriano del CN Sant Andreu que va derrotar en la final a Ramon Lafuente del Lloret squash Club. En semifinals, varen derrotar, respectivament, a Edu Nadal del Squash Marconi i el local Enric Creus.Tot els partits van ser molt diputats però finalment Marc Soriano va poder treure´s l´espina de la darrera final jugada a Can Mèlich contra Nilo Vidal i es va emportar el títol. Els quarts finalistes varen ser David Llibre del Squash Marconi, Jorge Monterde del Esportiu Rocafort, Pau Diaz del CN Sant Andreu i el local Arnau Farré, que tornava a les pistes després d´un temps de baixa.. La fase de consolació va ser per Jordi Nova del Nat’s Sports de Sant Fruitós de Bages.