Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

3ª Prova del circuït Dunlop a l´Squash Marconi

marconi dunlop 2014

Tercera prova del circuït Dunlop per a infantils i veterans celebrada a les instal.lacions de l´esquaix Marconi de Terrassa.
A la categoria sots 11 femenina la campiona ha sigut la jugadora del CN Sant Andreu Noa Romero, per davant de Montse Fajardo de l´esquaix Igualada i Ona Blasco del Lloret Squash.
A la categoria sots 11 masculina el campió ha sigut el jugador del Triops de Banyoles Martí Bahí per davant de Joan Serna del Club Ciudad Diagonal.El campió de consolació ha sigut Hugo Lafuente per davant d´Alex Martin.
A la categoria sots 15 femenina la campiona ha sigut Maria Jutglar del Triops per davant de la seva companya de club Delfina Maillo i d´ Ivet Isern de l´esquaix Marconi.
A la categoria masculina victòria molt lluitada de Cristian Romero del CN Sant Andreu davant el seu company de club Pablo Dolz per 3 jocs a 2 després de salvar vàries pilotes de partit al 4rt joc.Gran actuació també de Nacho Fajardo ,tercer i Pol Rami,quart.Campió de consolació Gerard Melero per davant de Oliu Gelador.
Pel que fa als veterans de la categoria + 35 victòria del local Edu Nadal davant Alex Luque del Triops per 3 a 1, tercer classificat Javier Agruña i quart Jordi Hernández ,el campió de consolació ha sigut Sergi Anarte.
I finalment a la categoria + 45 victòria de Jose Martínez del CN Sant Andreu davant David Cornudella,campió de Consolació Emili Burgués.