Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Sofía Mateos sots campiona d’Espanya sots 19 a Pontevedra

Campionat Espanya sots 19 2019

Els passats die 25, 26 i 27 de Gener la localitat de Pontevedra va acollir l’edició del 2019 del Campionat d’Espanya sots 19 d’esquaix, tant en categoria femenina com en la masculina, amb la presència de 5 representants de la Federació Catalana, 4 en la femenina i 1 en la masculina.

A la categoria masculina el jugador del C.N.Sant Andreu, Pablo Dolz, va aconseguir la setena posició final, després de caure als quarts de final davant el sots campió final, l’andalús Auguto Ortigosa. El jugador de Santiago de Compostela, Aron Astray es va endur el títol després de derrotar a la final a Ortigosa per un ajustat 3 a 2. El canari Iván Pérez va ser el tercer classificat per davant del galleg Gonzalo Romero.

A la categoria femenina les jugadores del C.N. Sant Andreu, Sofía Mateos i Noa Romero van ser sotscampiona i tercera clasificada respectivament. Mateos es va imposar a les gallegues Icia Rivero i Julia Noya, accedint a la final, on va caure davant la també gallega Marta Domínguez per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/7 11/5 i 11/5. Romero va accedir a les semifinals després d’imposar-se a la murciana Ingrid Ruiz per un ajustat 3 a 2. A les semifinals va caure davant la campiona, Marta Domínguez, en un partit molt ajustat, desaprofitant un avantatge de 2 jocs a 1. Al partit pel tercer lloc es va imposar a la gallega J.Noya per 3 jocs a 0. La jove Ona Blasco (Squash Project) va finalitzar en desena posició mentre que Ivet Isern (Marconi Terrassa) va acabar a la 11ena posició.